İstanbul'da 9 ilçede sular kesilecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yayımlanan duyuruyla birlikte, İstanbul'un 9 ilçesinde su kesintisi yapılacağı açıklandı.

GİRİŞ 01.11.2023 11:44 GÜNCELLEME 01.11.2023 11:50

Bağcılar, Başakşehir, Güngören, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sultangazi, Tuzla ve Ümraniye ilçesinde yer alan bazı mahallelerde yaşanacak olan su kesintisi nedeniyle su verilemeyecek. Maltepe'de sabah saatlerinde kesilen suyun akşam saat 17.00'da geleceği tahmin ediliyor.

1 KASIM İSKİ SU KESİNTİSİ LİSTESİ
İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) planlı su kesintisi programını paylaştı. 1 Kasım tarihli kesinti programına göre, Bağcılar, Başakşehir, Güngören, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sultangazi, Tuzla ve Ümraniye'nin bazı mahallelerine su verilemeyecek. Peki, Bağcılar, Başakşehir, Güngören, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sultangazi, Tuzla ve Ümraniye'de sular ne zaman gelecek?

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı