Yeni cihaz talep eden doktora soruşturma

Ankara Etlik Şehir Hastanesi cihaz eksikliği nedeniyle ameliyatların gecikmemesi için yeni cihaz talebinde bulunan uzmanı Dr. İbrahim Faruk Adıgüzel'in bu talebi, hakkında soruşturma açılmasıyla sona erdi.

Yeni cihaz talep eden doktora soruşturma
Yeni cihaz talep eden doktora soruşturma
GİRİŞ 01.11.2023 18:13 GÜNCELLEME 01.11.2023 18:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

“Yaraları kapatma” işleminde kullanılan dermatom cihazının eksikliğini ilettiği başhekimle tartışan Adıgüzel’e açılan soruşturma şaşırttı.

Soruşturma tutanağının medyaya yansıması üzerine gazetemizi arayan bir hasta yakını, Adıgüzel’in, deprem bölgesinden gelen ve ortopedik travma yaşayan hastaların durumundaki aciliyet nedeniyle çabaladığını ancak bu çabaları nedeniyle hakkında soruşturma açılmasını hak etmediğini dile getirdi.

Hasta yakını, soruşturma sonucunun, iyi niyetli ve alanında uzman bir hekim olan Dr. İbrahim Faruk Adıgüzel’in haklılığını kanıtlayacağına inandığını ifade etti.

KAYNAK: MİLAT GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    başhekim girsin amalliyatlar a çok biliyorsa.
    Cevapla
  • iha 5 ay önce Şikayet Et
    Başhekime derhal soruşturma açılmalı
    Cevapla
  • Muh 5 ay önce Şikayet Et
    Cihaz istedi diye soruşturma açmak nedir? O cihazı talep eder, uygun değilse reddedilir. Neyin soruşturması bu?
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    cihaz talep etmek ne zaman suç oldu hayırdır efendi Hekimbaşı ,şimdi bunlar iftira atar adama bide ,kendi için derler şaşırmam ..özel muayenesi için derler .yalan mı yok bu tiplerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı