Yusufeli Kaymakamı hakkında soruşturma başlatıldı

Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

GİRİŞ 07.11.2023 23:22 GÜNCELLEME 08.11.2023 11:15
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün medyada yer alan konu ile ilgili olarak Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral kimdir? Aslen nereli? Hacı Kerim Meral'in biyografisiYusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral kimdir? Aslen nereli? Hacı Kerim Meral'in biyografisi



NE OLMUŞTU?

 

Edinilen bilgiye göre, olay, 6 Kasım Pazartesi günü saat 12.17’de meydana geldi. Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçede faaliyet bulunan bir restorana 2 misafiriyle geldi. Aile salonunda oturan Meral, siparişi almaya gelen garsona cağ döner istediğini söyledi. Garson, genel olarak işletmelerinde iş yoğunluğu nedeniyle saat 11.00’den sonra cağ döner kesmediklerini porsiyon olarak hizmet verebileceklerini dile getirdi. Ardından Kaymakam Meral, porsiyon döner siparişi verdi.

Misafirleriyle birlikte dönerlerini yiyen ardından, tatlı yiyerek çaylarına içip kasaya doğru yönelen Kaymakam Meral, diğer müşterilerin yanında sesli bir şekilde işletme sahibi Ferhat Kodat’a döneri, pilavı, sütlacı beğenmediğini dile getirerek işletmeden ayrıldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan işletme sahibi Ferhat Kodat, ”Kısa süre önce yeni ilçemize taşındık. Zaten zor bir süreç geçiriyoruz. Kaymakamımızın, davranışı bizi üzmüştür. Hesabı ödemesin, canı sağolsun fakat müşterilerimizin yanında bizi rencide etmesi beni ve çalışan arkadaşlarımızı üzmüştür. İlk kez işletmemize geliyor. Herkese diğer müşterilerimize nasıl hizmet ediyorsak kaymakamımıza da aynı hizmeti verdik. Kasaya gelip bağırarak ’Yemeği beğenmedim, tatlıyı beğenmedim bu yüzden hesap ödemiyorum’ deyip çıktı gitti. Biz de canı sağ olsun deyip kendilerine kolonya ikramında bulunduk” ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 198
  • Nurettin Tatar 5 ay önce Şikayet Et
    Benim anlamadiğim niye belediye başkani var kaymakam varken bu cift başlilik neden Ya Belediye Başkani olacak yada Kaymakam Bence biri fazla Kaymakam fazlalık gitsin Bir Şehri seçilmişler yönetmeli.
    Cevapla
  • Aykan DİNÇER 5 ay önce Şikayet Et
    Ben de daha önce ilçede şb md ve ilçe milli eğitim md yaptım.Oraya gelen kaymakamlar kendilerini hep dev aynasında görürlerdi.Deneyimsizlerdi.Yaş genç ve kendilerini çokça üstün gören zatlardı.Hep reklam peşindeler...Mütevaziliği bunlara hep öneriyorum...b
    Cevapla
  • metin 5 ay önce Şikayet Et
    tabaklarda hiç bir şey kalmamış. beğenmediysen neden yedin?
    Cevapla
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Beğenmemişse yemeğe başadığında bırakır çıkardı. Yemeği ye, tatlını ye, üstüne çayını iç hesaba gelince yemeği beğenmedim. yok öyle dava. Kesinlikle bu makamdan uzaklaştırılmalı. Herkes insandır, eksiği olabilir, kaymakamın esnaftan, öğretmenden, polisten bir üstünlüğü yoktur. Yanlış yapan cezasını çekmeli.
    Cevapla
  • Erkan 5 ay önce Şikayet Et
    İyi hoş güzelde Ferhat kardeş hem hesap ödemesin canın sagolsun diyorsun hemde kamera kayıtlarına kadar basına verip burda devleti ve kaymakamlık makamını küçük düşürüyorsun senin yaptığın çok ayıp bence burda başka bir şey var araştırılsın tabiki böyle bir olayı kesinlikle tasvip etmiyorum kaymakamda vatandaşa saygılı olacak
    Cevapla
  • Dilara08 5 ay önce Şikayet Et
    Bunun yaptığı daha yanlş zaten
    Cevapla
  • Durak çelik 5 ay önce Şikayet Et
    Sen olsan ne yapardın
    Cevapla
  • Murat bodur 5 ay önce Şikayet Et
    Kaymakam ilçeni agsı polis asker hakim savcı emrinde vatandaş sakin bir şekilde davayı kamuoyuna taşımış ne güzel tüm kamu personeli bu kaymakam gibi olursa ne olur bu tip insanları rüpbesin alcaksını yemek kötüyüse parasını ödesin numune alsın vatandaşı şayit kılsın yargıya gitsin kaymakam anayasayı çignemiştir derhale görevden alınmalıdır okadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu