Kitapla öğrencisini döven öğretmeni hastanelik ettiler

İstanbul Beylikdüzü’nde lise öğrencisi Yusuf E. sınıfta gürültü yaptığı gerekçesiyle edebiyat öğretmeni Mehmet E.B. tarafından kitapla dövülmüştü. Yusuf E.’nin yakınları da okula gelip öğretmen Mehmet E.B.’yi darp etti.

GİRİŞ 09.11.2023 09:37 GÜNCELLEME 09.11.2023 09:37
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İstanbul'da gerçekleşen olay, bu sabah Beylikdüzü birlik sanayi sitesi mesleki eğitim lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, 9. sınıfta okuyan Yusuf E. gürültü yaptığı gerekçesiyle öğretmeni tarafından uyarıldı.

Daha sonra öğretmeniyle tartışan öğrenci, yerine geçerek oturdu. Sinirine hakim olamayan edebiyat öğretmeni Mehmet E.B., Yusuf E.’nin yanına gelerek kitapla kafasına vurmaya başladı.

Öğrenci, “hocam” diyerek durmasını istediği esnada ise öğretmen “daha çok vuracağım” diyerek kitapla vurmaya devam etti. Sınıfın içinde arkadaşlarının yanında darp edilen öğrenci ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÖĞRENCİ YAKINLARI DA ÖĞRETMENİ DARP ETTİ

Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası öğrenci Yusuf E.’nin yakınları okula gelip öğretmen Mehmet E.B.’yi darp etti. İhbar sonrası olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Öğretmen Mehmet E.B hastaneye sevk edildi.

Öte yandan öğrencisine kitapla acımasızca defalarca kez vuran öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Elizasu Bahar 5 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık
    Cevapla
  • oh iyi olmuş 5 ay önce Şikayet Et
    ohh ohh çok da iyi olmuş çok da güzel iyi olmuş
    Cevapla
  • Ayşe Nur 5 ay önce Şikayet Et
    Çocuk bilememiş tekme tokat bir girişecekti buna öyle başına beynine defalarca vurulur mu böyle ya kalın kitapla tekrar tekrar vurulur mu kendi beynine bir vursalardı
    Cevapla
  • Ayşe Nur 5 ay önce Şikayet Et
    Ellerine sağlık Çok iyi olmuş o kadar iyi olmuş ki öğretmene dayak nasılmış tatsın bakalım
    Cevapla
  • zeynooooo 5 ay önce Şikayet Et
    çocugun kafasına öyle kalın kitap ile vurulur mu .... öğretmenin piskolojisi iyi değil.... yorumcu çocugun şımarık oldugunu nerden biliniyor acaba.... genel olarak saygı kalmamış zaten buyuk buyuklugunu küçuk de küçüklüğünü bilmez oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı