Beylikdüzü'nde dolmuş şoförü yolcuyu darbetti

Beylikdüzü'nde dolmuş şoförü ile yolcu arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Yolcunun inerken küfür ettiğini iddia eden şoför araçtan inerek yolcuyu darbetti. Şoförün yolcunun kafasını tekmelediği anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü'nde dolmuş şoförü yolcuyu darbetti
Beylikdüzü'nde dolmuş şoförü yolcuyu darbetti
GİRİŞ 09.11.2023 13:22 GÜNCELLEME 09.11.2023 13:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, saat 14.00 sıralarında Marmara Mahallesi 107. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre sokakta ilerleyen dolmuş içerisinde, yolcu ile şoför, tartışmaya başladı. Tartışma devam ederken şoför, yolcunun inmesini istedi.

İddiaya göre; yolcu, dolmuştan inerken şoföre küfretti. Bunun üzerine şoför araçtan inerek yolcuyu darbetmeye başladı. Çevredekiler ve dolmuştaki yolcular, kavgayı ayırmaya çalıştı.

Kavga anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, şoförün yolcu yerdeyken kafasına tekme attığı görülüyor.

Çevredekilerin ise "Allah aşkına bırak, yapma. Yardım etsenize, adam ölüyor. Nefessiz kaldı." diye bağırdıkları duyuluyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Hadi 5 ay önce Şikayet Et
    3 kuruşluk insan bunlar
    Cevapla
  • Ýyuyyyyyyyu 5 ay önce Şikayet Et
    Böyle psikopatlar şoförlük yapmaması gerekeniyor başka bir ülkede yapısında görelim
    Cevapla
  • Doğan 5 ay önce Şikayet Et
    Minibüs ve Servis işini bayan şöförler yapsın en azından böyle eskiçağdan kalma zorbaları görmeyiz.
    Cevapla
  • Milliyetçi 5 ay önce Şikayet Et
    Bu servis ve dolmuscular kendini ne zannediyor ne ışık ne tirafik ne kanun ne saygı nerede bir uyuşturucu kullanan varsa servisci olmuş yıllık teste gittiklerinde başkasının çişini verip test sonucu sağlam çıkıyor Allah'ın belaları tüh sizin adamliginiza
    Cevapla
  • Sakih TT 5 ay önce Şikayet Et
    Malesef bir sevis çi olarak sana kesinlikle katılıyorum :(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!