Bahçelievler'de cezaevi aracının çarptığı kadın öldü

Bahçelievler'de Basın Ekspres yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına cezaevi nakil aracı çarptı. Kazada hayatını kaybeden kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Bahçelievler'de cezaevi aracının çarptığı kadın öldü
Bahçelievler'de cezaevi aracının çarptığı kadın öldü
GİRİŞ 09.11.2023 13:56 GÜNCELLEME 09.11.2023 13:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 10.30 sıralarında Basın Ekspres yolu Bakırköy istikameti Çobançeşme mevkiinde meydana geldi.

Otoyolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Sevim T.'ye (76) 34 JF 0657 plakalı, içerisinde mahkûmların bulunduğu cezaevi nakil aracı çarptı. Sevim T. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle Basın Ekspres yolu Bakırköy istikametindeki trafik bir süre tek şeritten verildi. Cezaevi nakil aracında bulunan mahkûmlar başka bir nakil aracına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası Sevim T.’nin cenazesi, cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • LEVENT SOLAKOĞLU 5 ay önce Şikayet Et
    Kaza yerinde 15 temmuz Anadolu imam hatip kampüsü var. Bu okulda benim oğlum okuyor. Bir buçuk senedir üst geçit yapılması için İBB ile yazışıyoruz. Okula gitmek isteyen onlarca öğrenci her gün ölümle burun buruna. Oraya o üst geçidi yapmayan yöneticiler hesabını vermez , giden gittiği ile kalır.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin abdullah amca da ordan karşıya geçerken araba çarptı öldü
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Gorenedimi koca kadini fireni yokmu bu arabanin
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Kaç tonluk cezaevi aracı hadi deyince duruyor san. Aniden önüne yaya atlarsa anlarsın. Kim suçlu bilmem Allah rahmet eylesin, ne şoför vurmak ister, ne kadın ölmek ister. Karayollarında yayalarda da sürücülerde de bazan hata olabiliyor. Akıcı yüksek hızlı trafiğin içine dalınmaz.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Buraları bilirim karşıdan karşıya geçilecek bir yer değil e5 gibi ama iki yanda da pek yerlerim yeri yok ne işi vardı acaba alzheimer mıydı Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • İSTANBULLL 5 ay önce Şikayet Et
    O yoldan geçilmezdi be teyzem, Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama