Gazze'ye yardım için hazırlanan sağlık gemisi yola çıktı

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan, içinde ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri ve tam donanımlı sahra hastaneleri olan gemi, Gazze'ye tıbbi yardım götürmek için İzmir Alsancak Limanı'ndan yola çıktı.

GİRİŞ 10.11.2023 08:23 GÜNCELLEME 10.11.2023 09:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı'nın Gazze'ye yardım için hazırladığı içinde; ameliyathaneler ile yoğun bakım üniteleri olan, her türlü iklim şartlarına dayanıklı, tam donanımlı ve konstrüksiyonlu sahra hastaneleri ile tam donanımlı şişirilebilir tip sahra hastaneleri bulunan, 20 tam donanımlı ambulans ile UMKE araçlarının ve sağlık tesislerine yönelik enerji desteği için jeneratörlerin de bulunduğu geminin Alsancak Limanı'ndaki yükleme işlemleri gece saatlerinde tamamlandı. Son kontrolleri yapılan sağlık gemisi, Gazzelilere yardım için Mısır'ın El Ariş Limanı doğru sabah saatlerinde yola çıktı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Allah yollarını açık etsin.
    Cevapla
  • metin 5 ay önce Şikayet Et
    Okudum Ağladım ağlıyorum.
    Cevapla
  • sakin 5 ay önce Şikayet Et
    Aldığımız rol kızılaycılık sen öldür yık binaları biz tamir ederiz.Üzücü inşallah birgün rolleri değişiriz
    Cevapla
  • sivas 5 ay önce Şikayet Et
    Devlet yardim yapiyor sivilerde para topluyor bu ne isdir anlamadim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!