Annenin PKK feryadı! ‘Kızımı dağa kaçırdılar’ deyip o isimleri işaret etti!

Almanya’da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kızı için nöbet tutan Maide Aktaş, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK’nın Avrupa kolu ile bağlantılı olduklarını iddia ettiği isimleri fotoğraflarıyla birlikte paylaştı.

GİRİŞ 10.11.2023 17:54 GÜNCELLEME 10.11.2023 17:54
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Maide Töremiş Aktaş, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kızı için Almanya'da tek başına eylem yapıyor. Almanya’da 12 Kasım 2019’da ‘okula gidiyorum’ diyerek ayrılan kızı Nilüfer’den bir daha haber alamayan anne Maide Aktaş sesini sosyal medya hesaplarından duyurmaya çalışıyor. Acılı anne sosyal medya hesaplarında paylaştıkları ile ise terör sempatizanları tarafından ağır hakaretlere uğramasına rağmen davasından vazgeçmediğini ifade ederek kızını terör örgütünden kurtaracağını söylüyor. Üzüntüden kansere yakalanan acılı anne Aktaş, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK’nın Avrupa’daki uzantılarının kızını kaçırdıklarını ve kaçıran isimleri paylaşarak çeşitli iddialarda bulundu. Anne Maide Aktaş yaptığı paylaşımlarda, “Çocuklarımızın düşmanlarını iyi tanıyalım” dedi.

ÜZÜNTÜSÜNDEN KANSERE YAKALANDI

Almanya’ya 27 yıl önce göç eden 2 çocuk annesi 54 yaşındaki Maide Töremiş Aktaş, evlat hasretiyle yaşadığı üzüntü sonrası meme kanserine yakalandı. Hastalığı 3. evrede olmasına rağmen evlat nöbetine devam eden Maide Töremiş Aktaş, “Çok yoruldum. Hasta oldum ama pes etmek yok kızım sana kavuşacağım” sözleri ile kızına kavuşmayı bekliyor.

ACILI ANNE O İSİMLERİ İŞARET ETTİ!

Almanya'da terör örgütü PKK tarafından kızı kaçırılan ve Berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren Maide Töremiş Aktaş, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK’nın Avrupa kolu ile bağlantılı olduklarını iddia ettiği isimleri fotoğraflarıyla birlikte paylaştı. Yaptığı paylaşımlar ile sempatizanları tarafından ağır hakaretlere uğrayan acılı anne ise mücadelesinden vazgeçmiyor.

“KIZIMI KAÇIRAN TERÖRİSTİN KOD ADI…”

Kızı kaçırılan anne Maide Aktaş, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK’nın Avrupa kolu ile bağlantılı olduklarını iddia ettiği isimleri fotoğraflarıyla birlikte paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Lütfen bu kadını ifşa edin, bu kadın ve ekibi çocuklarımızı dağlara gönderiyor” diyerek kızını kaçırdığını iddia etti. Anne Maide Aktaş paylaşımında, “Kızımı PKK terör örgütüne kaçıran terörist kadın kod adı ‘Zozan Serhat’ Avrupa’nın tüm ülkelerinde PKK’nın faaliyetlerini sürdürüyor” sözleri yer aldı.

“SEVK VE İDAREDEN SORUMLU”

Sosyal medya hesaplarından sesini duyurmaya ve kızına ulaşmaya çalışan anne Maide Aktaş, “Avrupa’daki PKK’lıları ifşa zamanı geldi de geçiyor” diyerek bazı isimleri işaret etti. Sevtap Yanyana adlı kişi ile ilgili, PKK’nın Avrupa uzantılı ve terör örgütünün gizli yapılanmasında yer aldığına iddia ettiği paylaşımda anne Aktaş,  Sevtap Yanyana ile ilgili “Kandırılan ve kaçırılan gençleri terör örgütünün eğitim kamplarına taşıyan sevk ve idareden sorumlu olan kişi” diye nitelendirdi.

“POLİSİ YANILTMAK İÇİN ORDALAR!”

Anne Maide Aktaş kod isminin ‘Leyla Şoreşger’ olduğunu iddia ettiği kişiye ilişkin yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi: “PKK terör örgütünün üyelerinde kod adı leyla şoreşger, Avrupa’nın tüm ülkelerinden PKK terör örgütünün faaliyetlerini yürütüyor”

Kızı kaçırılan anne Maide Aktaş ‘Leyla Şoreşger’ kod adlı isme dair yayınladığı bir videoda çarpıcı iddialarda bulundu. Aktaş yayınladığı videoda ‘Leyla Şoreşger’ kod adlı şahsın terör örgütüne üye kazandırmak amacı ile düzenlenen eğitim kampında olduğunu ve 7 kadının terör örgütüne katıldığını, içlerindeki yaşlı kadınların polisi yanıltmak için orda bulunduklarını iddia etti.

“GASP VE HARAÇTAN SORUMLU”

Anne Maide Aktaş yaptığı paylaşımlarda terör örgütü içerişinde gasp ve haraçtan sorumlu Şevket Uzun ve Faruk Sönmez isimli iki kişi olduğunu iddia etti.

 “SİLAHLI EĞİTİM VEREN”

Paylaşımında “Çocuklarımızın katilleri bunlar” diyerek terör örgütünün, Avrupa’daki eğitim kamplarında silahlı eğitim veren kişinin Hacer Güneş olduğunu iddia etti.

“SAHTE BELGE DÜZENLEMEKTE UZMAN KİŞİ”

Anne Maide Aktaş terör örgütünün sahte belge konusunda ayağı olan kişinin kod adının ‘Siyasetçi Ahmet Kaya’ olduğunu iddia etti. Aktaş yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“PKK terör örgütünün sahte belge düzenlemekten uzman kişidir. Fransa’da sahte belge düzenlemekten mahkum oldu. Avrupa’da oturma izni olmayan gençlere sahte belge düzenleyerek, Kuzey Irak’a karşı vizesi olmayan ülke ülkelere göndererek PKK terör örgütü saflarına gönderiyor. Kod adı: Siyasetçi Ahmet Kaya”

 

KAYNAK: HABER7
Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Gurbet 5 ay önce Şikayet Et
    Bu teröristleri kollayan koruyan emir veren Almanya devleti.
    Cevapla
  • Emekli mühendis 5 ay önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bir kadının bu kadar detayı nasıl biliyor olması, zannedersem Bu kadın da Avrupa kürt derneklerinin içerisinde faaliyet yürütüyordu.
    Cevapla
  • z.serdar 5 ay önce Şikayet Et
    helal olsun bu anneye maşallah inşallah iyleşirsin
    Cevapla
  • MUrteza 5 ay önce Şikayet Et
    Teyzemin rabnim acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda kavuşursun evladına
    Cevapla
  • Ertuğrul 5 ay önce Şikayet Et
    Yahu Kürt kardeşim bunların suratın da hiç Kürt siması varmı hepsi Ermeni bunların. Kürt kimliğini kullanan çakallar bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti