Ümraniye Belediyesi’nden gençlere 7 bin TL eğitim desteği

Ümraniye Belediyesi, ilk kez üniversiteli olan ve Ümraniye’de ikametgah eden öğrencilere 7 bin TL eğitim desteği verecek. Başvurular resmi web sitesi üzerinden 1 Aralık’a kadar alınacak.

GİRİŞ 17.11.2023 11:19 GÜNCELLEME 17.11.2023 11:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ümraniye Belediyesi, ilk kez üniversiteli olan gençlere eğitim yardım desteği başlattı. Ümraniye Belediyesi, üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran ve ikametgahı Ümraniye’de bulunan tüm öğrencilere 7 bin TL eğitim desteği verecek. Başvurular 1 Aralık’a kadar belediyenin resmi web sitesinden alınacak.


Öğrenci belgesi ile web sitesindeki başvuru forumunu dolduracak olan öğrencilerin bilgileri kontrol edildikten sonra sonuçlar açıklanacak. Devlet üniversitelerine ve vakıf üniversitelerini yüzde 100 burslu kazanmış lisans programlarında örgün öğretime yerleşen öğrenciler eğitim desteğinden yararlanabilecek.

BAŞKAN YILDIRIM: DESTEKLER GİDEREK ARTACAK

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu yıl üniversiteyi kazanan öğrencilere verilecek eğitim desteği ile ilgili “Üniversiteyi kazanan sevgili gençler; Ümraniye’de oturuyorsanız ve okulunuza kayıt yaptırdıysanız Ümraniye Belediyesi’nin resmi web sitesindeki başvuru formuna öğrenci belgenizi yüklemeniz yeterli. Başvuru incelemesini takiben 7 bin TL tutarındaki desteğimiz hesabınızda olacak. Güle güle harcayın. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Sizin sevinciniz hepimizin sevinci. Bu vesileyle öğrencilere verdiğimiz destekler giderek artmaya devam edecek. Eğitim desteğini alacak olan tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.



 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Zillet İttifakı nın Belediyeleride Veriyormu??
    Cevapla
  • Ekonomi ve Adalet 5 ay önce Şikayet Et
    İskoyu kimse sevmiyor, kusura bakmayın...
    Cevapla
  • ARMAĞANEVLER 5 ay önce Şikayet Et
    Armağanevler pazarı kapatıp halkı marketlere mahkum eden belediye başkanı MARTTA güle güle.Pazarı neden kapattın. 1.Marketler istedi diye mi? 2.Mahallede dilden dile dolaşan bilgilere göre Halanız pazar sokağında oturupta hasta olunca ambulans sokağa giremedi diye mi. 3.Yoksa Armağanevlere bir kininiz var diye mi? 3.
    Cevapla
  • öneri 5 ay önce Şikayet Et
    öğrencilere daha çok burs verilmeli. hocalar döner sermayeyi ceplerine indireceğine üniversitelerdeki ihtiyacı olan öğrencilere burs vermeli. 4 öğrenci intihar etmiş biri yemekhanenin önünde. Valilikler kaymakamlıklar sosyal hizmet bakanlığı öğrencilerin geçim durumunu araştırmalı burs vermeli. kredi yurtlar bedava olmalı durumu kötü olan öğrencilere.
    Cevapla
  • Flankes 5 ay önce Şikayet Et
    Elmalıkent halkı belirsizlik içerisinde kesinlikle sizi desteklemeyecektir. Riskli alan ilan edilen bölge açıklamanızı unutmadık. Elimizde bir tek arsamız var. Ona göz diken zihniyeti kesinlikle desteklemeyeceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...