Fatih Muhtarlar Derneği üyelerinden İsrail'e tepki

Fatih Muhtarlar Derneği üyeleri "Bizler bu gün burada bu tarihi Beyazıt meydanında 400 bin Fatihlinin sesi soluğu olmaya, İsrail'in yaptığı bu vahşeti en yüksek perdeden tüm dünyaya haykırmak için bir araya geldik" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 13.11.2023 16:24 GÜNCELLEME 13.11.2023 16:28

Fatih Muhtarlar Derneği üyeleri, Beyazıt Meydanı'nda Gazze'ye destek için toplandı. 

Dernekten yapılan basın açıklaması ise şöyle:

Buradan bu tarihi Beyazıt meydanından tüm dünyaya haykırıyoruz ve diyoruz ki  "Haksızlık ve zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır. Yine diyoruz ki, yer yüzündeki en büyük terörist devlet kadın, çocuk, yaşlı demeden masum Filistin halkını vahşice katleden siyonist İsrail Devleti ve onu koruyup kollayan ABD'dir.

Yine tüm dünyaya ilan ediyor ve diyoruz ki HAMAS bir terör örgütü değil vatanını, namusunu ve onurunu savunan bir avuç imanlı kahramandır. 
Yarım asırdır, önce anneleri, babaları, kardeşleri gözleri önünde vahşice katledilen Filistinlilerin yetim ama kahraman çocuklarıdır. 
Dünün yetim çocukları bu günün yiğitleri olarak vatanlarını siyonist İsrail'e karşı canlarıyla müdafaa etmektedirler. 

Kurtuluş savaşında vatanımızı, namusumuzu ve onurumuzu istilacı güçlere, düşmanlara karşı örgütleyen milli kahramanlarımız  Sütçü imamlarımız, Nene Hatunlarımız, Şerife bacılarımız, Hasan Tahsinlerimiz ne ise Filistinli kardeşlerimizin haklarını ve vatanlarını savunan Hamas da  odur. Hamas’a terör örgütü diyenler İsrail'in yaptığı bu kanlı vahşeti görmek istemeyen, hatta örtmek ve perdelemek isteyenlerdir.

Buradan  Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunları olan muhtarlar olarak, tüm dünyaya haykırıyoruz ve diyoruz ki Filistin halkı kardeşimizdir. Mescidi Aksa kutsalımız ve kırmızı çizgimizdir.

Sizlerin huzurunda terör devleti İsrail'e diyoruz ki "Ey SİYONİST İSRAİL yaptığın bunca zulmün, işlediğin bunca cinayetlerin, kadın çocuk yaşlı demeden katlettiğin on binlerce masumun hesabını  bir gün mutlaka vereceksin. Bir gün döktüğün kanda mutlaka boğulacaksın.

Unutma ki " Ölse de tüm çocuklar bir Musa elbet kalır/
Mazlumların ahı sanma ki yerde kalır.”

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"