Alkollü sürücü Ayça'yı hayattan kopardı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde, alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü M.Ş.'nin çarptığı motorlu bisiklet sürücüsü Ayça Ölmez, olay yerinde hayatını kaybetti. M.Ş.'nin yapılan muayenesinde 2.10 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Alkollü sürücü Ayça'yı hayattan kopardı!
Alkollü sürücü Ayça'yı hayattan kopardı!
GİRİŞ 14.11.2023 12:42 GÜNCELLEME 14.11.2023 12:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Aydın'da kaza, Efeler ilçesinde Işıklı Bulvarı üzerinde gece 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, minibüs sürücüsü M.Ş., seyir halinde olan Ayça Ölmez idaresindeki motorlu bisiklete arkadan çarptı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE YOLA SAVRULDU

İHA'da yer alan habere göre çarpmanın etkisiyle motorlu bisiklet ve sürücüsü yola savruldu. Bir anda yere savrulan genç kız, kafasını sert bir şekilde yere çarparak ağır şekilde yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından genç kızı Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

SÜRÜCÜ 2.10 PROMİL ALKOLLÜ

Hastanede hemen tedavi altına alınan motosiklet sürücü Ayça Ölmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minibüs sürücüsü M.Ş.’nin yapılan muayenesinde 2.10 promil alkollü olduğu tespit edildiği öğrenildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYDİ

Aslen Muğla’nın Datça ilçesinde yaşayan ve Aydın’da ADÜ Maliye 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Ayça Ölmez’in ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Talihsiz genç kızın ölüm haberini alan aile cenazeyi teslim almak için Aydın’a gelirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    İçkili kaza yapmak adam öldürmek dinen katliam dır çünkü o ickiyi rızasıyla içmiştir ona katliam cezası vermek gerekir başkasına da ders olur kimse korkuda bir daha içkili direksiyona geçmez
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sabırlar versin ailesine alkol tüm kötülüklerin anası
    Cevapla
  • Burak SIRAK 5 ay önce Şikayet Et
    Promil in ne önemi var ki? Adalet olmadığından iki hafta sonra çıkar...
    Cevapla
  • barakuda 5 ay önce Şikayet Et
    doğur büyüt üstüne titre okut mutluluğunu mürvetini görecem de insan olmayı başaramamış kural bilmez bir şeref yoksunu alkolik gelip canını alsın bu dünyada devlet sizin hakettiğiniz cezaları vermiyor ama cehennem sizin olacak Allah'ın izni ve gazabıyla
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    nasıl bir döneme denk geldik suclu dışarda masum insan.mezarda yada magdur oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!