Erkek hemşire, kadın hemşirenin evinde ölü bulundu

Sivas'ta erkek hemşire Hilmi Tunahan Tosun (32), mesai arkadaşı olan kadın hemşire E.C.'nin evinde ölü bulundu.

Erkek hemşire, kadın hemşirenin evinde ölü bulundu
Erkek hemşire, kadın hemşirenin evinde ölü bulundu
GİRİŞ 15.11.2023 23:00 GÜNCELLEME 15.11.2023 23:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay saat 17.00 sıralarında Eğri Köprü Mahallesi'ndeki 8 katlı apartmanın 7'inci katında meydana geldi.

SERUM TAKIP UYUDUĞU BELİRLENDİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakımda görev yapan Hilmi Tunahan Tosun (32) aynı birimde çalışan kadın hemşire arkadaşı E.C.'nin evine gitti. Hasta olduğu öğrenilen Tosun, iddiaya göre kendisine serum taktıktan sonra uyudu.

MESAİ ARKADAŞININ EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Başka bir odada uyuyan arkadaşı E.C ise bir süre sonra Tosun'un uyuduğu odaya gitti. Arkadaşı Hilmi Tunahan Tosun'u hareketsiz halde olduğunu gören ve uyandıramayan E.C., durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Tosun'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Tosun'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • aslında 5 ay önce Şikayet Et
    Erkek hemşire ihtimal hastaydı.Doktor arkadaş bize hasta olmak yasaktır hocam ilaç alır gene görev başına geliriz demişti.Hasta olmamak için disiplin sergilemeli gibi bir şey herhalde.Çalıştıkları yere yakın ise bayan hemşire mesai veya nöbet çıkışı dinlenmesi için evini açmış olabilir. Uygun mu değil ama insanlık adına böyle bir mecburiyet doğmuş olabileceğini de düşünebiliriz.
    Cevapla
  • Yargı 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Aklıma çok soru geliyor malesef ama Gözümle görmeden düşünceden söyleme dökemem
    Cevapla
  • mehmet efe 5 ay önce Şikayet Et
    ne işi varmış kadın hemşirenin evinde
    Cevapla
  • Gül 5 ay önce Şikayet Et
    Insanlarin cigeri yanmis sizin yaptığınız yorumlara bak!!Allah sizi ıslah etsin esas.Unutmayin kul kinadigini yasamadan ölmezmis..Allah rahmet eylesin insallah
    Cevapla
  • Gül 5 ay önce Şikayet Et
    Emin olun haberleri de yorumlari da okurlar.herkesin colugu cocugu var kinamayin..Rabbimden rahmet isteyin kimsenin de gunahina girmeyin.nacizane tavsiyem
    Cevapla
  • maremer 5 ay önce Şikayet Et
    Allah cümlemizi islah eylesin ama yanlışa yanlış diyebilmeliyiz. burada cenaze sahipleri yok ki ciğerleri yanan insanlara bir acı da biz vermiş olalım.
    Cevapla
  • Muro 5 ay önce Şikayet Et
    Daha bu duyulanlar duyulmayanlar Allahım bizleri affetsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit