Erbaş: Annemizi Dar-ı Beka’ya uğurladık

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş son yolculuğa uğurladığı annesi Binnaz Erbaş’ın cenaze merasimi dolayısıyla paylaşım yaptı.

Erbaş: Annemizi Dar-ı Beka’ya uğurladık
Erbaş: Annemizi Dar-ı Beka’ya uğurladık
GİRİŞ 16.11.2023 02:19 GÜNCELLEME 16.11.2023 02:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yaptığı paylaşımda; “Cenazemiz vesilesiyle uzaktan ve yakından gelen, taziyede bulunan ve dua eden herkese kendim ve ailem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın annesinin cenazesi defnedildiDiyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın annesinin cenazesi defnedildi

"BUGÜN ANNEMİZ BİNNAZ ERBAŞ'I HÜSN-Ü ŞEHADETLERİMİZLE DAR-I  BEKA'YA UĞURLADIK"

Başkan Erbaş açıklamasında: “Bugün Annemiz Binnaz Erbaş’ı hüsn-ü şehadetlerimizle ve dualarımızla dar-ı beka’ya uğurladık. Mekânı cennet, makamı âlî olsun. Yüce Rabbimiz tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Cenazemiz vesilesiyle uzaktan ve yakından gelen, taziyede bulunan ve dua eden herkese kendim ve ailem adına teşekkür ediyorum. “Doğrusu biz Allah’a aidiz ve kuşkusuz O’na döneceğiz” (Bakara 156)” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Türkiye Yüzyılı* 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • fenerli 5 ay önce Şikayet Et
    Allah(CC) Rahmet eylesin.
    Cevapla
  • derviş 5 ay önce Şikayet Et
    büyük ortadoğu projesinin gerçekleşmesi için ilk önce diyanetin sonra eğitim sisteminin sonra adaletin bozulması gerekiyordu, maşaları bunu sessizce yaptılar
    Cevapla
  • hakk 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!