Kemal Kılıçdaroğlu'nun finansörü bakın kim çıktı!

Ankara'da ofis açan İstanbul'da ise ofis çalışmalarını sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu'nun finansörünü Haber7 ortaya çıkardı.

GİRİŞ 17.11.2023 18:36 GÜNCELLEME 18.11.2023 15:54
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Kurultayda CHP Genel Başkanlığı yarışını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da 6’lı Masa ortaklarından İYİ Parti, DEVA ve Gelecek partilerinin genel merkezlerinin de bulunduğu Mustafa Kemal Mahallesi’nde bir çalışma ofisi tuttu. İstanbul'da da bir ofis tutulması için çalışmalara başladığı belirtilen Kılıçdaroğlu'nun 62 bin liralık emekli milletvekili maaşıyla bu giderleri karşılayamayacağı ve kaynağı nereden sağladığı ise merak konusu olmuştu. Haber7 bu sorunun cevabını ortaya çıkardı. 

KILIÇDAROĞLU'NUN FİNANSÖRÜ KİM?

Kılıçdaroğlu'nun gelecek süreçte parti çalışmalarını yönlendirmek için kullanılacağı açıklanan ofisleri için özellikle kira giderlerinin çok yüksek olduğu bu dönemde finansmanın kim tarafından sağlanacağı merak edilen en büyük soru oldu. Haber7'nin CHP kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Kılıçdaroğlu'nun Ankara ofisi için finansörlüğünü CHP'li Bülent Kuşoğlu'nun sağladığı iddia ediliyor.

Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde tuttuğu ofisin CHP'li Kuşoğlu'nun iş adamı yakın bir arkadaşının olduğu ve Kuşoğlu'nun aracılığıyla Kılıçdaroğlu'na tahsis edildiği belirtiliyor.

KILIÇDAROĞLU'NA UYARI YAPILMIŞ

 Kılıçdaroğlu'na Ankara ve İstanbul'da ofis açma sürecinde ise parti içinden uyarılar yapıldığı öne sürüldü. Kılıçdaroğlu'na parti içinden bazı isimlerin yapılanın yanlış olduğunu belirterek "Gitme, yapma" dediği, ancak Kılıçdaroğlu'nun uyarıları dikkate almayarak ofislerin açılmasını sağladığı iddia edildi. 

Konuyla ilişkin iddiaları sormak üzere ulaşmak istediğimiz Bülent Kuşoğlu telefonlarımıza cevap vermezken, yazılı iletişim taleplerimizi de karşılıksız bıraktı.

 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 126
  • Ahmedo 5 ay önce Şikayet Et
    CİA Elemanlıları olan islamcı AKP liler neden kılıçdaroğlunun ofis açmasından korkuyorsunuz en etkisiz siyasetçidir E
    Cevapla
  • Adin celik 5 ay önce Şikayet Et
    Kemal kilictar oğlundan birsey olmaz usta isterse ofis açsın idare edemez pili bitti yakında evin yolunu tek basina bulamaz usta
    Cevapla
  • Gurbetçi 5 ay önce Şikayet Et
    Demedi demeyin, ofisleri açmasını birileri telkin ediyor, ilerde burda gizli gizli neler döndüğünü göreceğiz, yazın bir kenara
    Cevapla
  • TC.kILINÇ 5 ay önce Şikayet Et
    Git evin de ibadet et, yaş yetmiş iş bitmiş. Ofiste ne film çevireceksin..
    Cevapla
  • egeli 5 ay önce Şikayet Et
    CİA ve MOSSAD istihbarat merkezleri !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?