Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soru soran Alman Gazeteci bakın kim çıktı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Alman Şansölyesi Olaf Scholz’un düzenlediği basın toplantısı tüm dünyada geniş yankı uyandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tehdit edercesine soru soran Alman Gazeteci Michael Fischer’ın kim olduğu merak konusu oldu.

GİRİŞ 18.11.2023 17:26 GÜNCELLEME 02.12.2023 11:47
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Almanya'da, adeta tüm dünyaya insanlık dersi verdi. Alman Şansölyesi Olaf Scholz'un basın toplantısında göstermiş olduğu takındığı tavır ise, İsrail'in insanlık dışı saldırılarına kalkan olma çabası gibiydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise hem İsrail'e hem de Almanya'nın bu tutumuna çok sert açıklamalarla tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soru soran Alman Gazeteci Michael Fischer’ın, Alman Lider Olaf Scholz'a danışmanlık yaptığı iddia edildi. 

"ALMAN DEVLETİNE ÇALIŞIYOR" İDDİASI

Basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hadsizce adeta tehdit eder gibi  "Yüzlerce insanı İsrail'de katleden bir örgütü, NATO müttefikleri tarafından terör örgütü olarak tanınan bu örgütü, nasıl bir kurtuluş örgütü olarak tanımlayabilirsiniz? Siz Türk-Alman ilişkilerini tehlikeye atıyor musunuz?” Türkiye, Almanya’dan 40 adet Eurofighter almayı talep ediyor. Almanya bunu kabul edecek midir?" Sorularını soran Michael Fischer'ın Şansölye muhabiri olduğu öğrenildi.

Olaf Scholz'un gerek yurt içi gerek yurt dışı tüm ziyaret ve temaslarında bizzat yanında olan Gazeteci Michael Fischer'ın Alman Şansölyesine danışmanlık yaptığı da iddia edildi.

 

 

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 119
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Cevabını FAZLASYLA aldı. Gazeteci tüm dünyaya REZİL oldu. Alenen gömüldü, üstüne de kürekle toprak atıldı. Tek lider REİS. Durmak yok yola devam
    Cevapla
  • Kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Kürsü arkasında iki AB bayrağı dikkat çekiyor . Ha gayret AB'yi ve özellikle Almanya'yı , Türkiye'nin Gümrük Birliği ve Vize serbestisi entegrasyonuna razı edeceğiz . Doğrudur , Jet alım Alternatifleri var , ki “ Scholz buna gülüyor ” , İstesek belki Çin veya Rus jetleri alabiliriz . Keza , uzun yıllar süren tüm Batı entegrasyonu hedefimiz heba olur ; Kapı dışarı derler .
    Cevapla
  • Şimşek 8 ay önce Şikayet Et
    Alman ajanlari ya gazeteci dir yada vakıf veya insanı yardım örgütü çalışanı dır zaten alman basını gizli servisin elindedir vatanı koruma yasasina göre gizli servisin izin vermediği hiç bir haber almanyada yayinlanamaz haberler yayınlar devamlı kontrol altındadır bu tamamında olmsada aşağı yukarı tüm ab ülkelerinde geçerlidir bir yasadır
    Cevapla
  • Haberci 8 ay önce Şikayet Et
    Hitler Kavgam kitabının 1inci cildinde çok güzel tespit yapmış ve siyonistlerin basını nasıl kullandığını anlatmıştır.Alman halkının bir kısmı askerlerini sokaklarda sürüklemiş dövmüştür.
    Cevapla
  • Kızılelma 8 ay önce Şikayet Et
    Gazeteci zaten yahudi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
Dünyaca ünlü dergide en iyi 100 rota listesi yayınlandı! İşte listede yer alan şehrimiz..