Hatay'da yerinde dönüşümün ilk temeli atıldı

Hatay'ın ilk, yerinde dönüşüm temel atma töreni, Yayladağı ilçesinde gerçekleşti

Hatay'da yerinde dönüşümün ilk temeli atıldı
Hatay'da yerinde dönüşümün ilk temeli atıldı
GİRİŞ 18.11.2023 20:48 GÜNCELLEME 18.11.2023 21:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlçeye bağlı Leylekli Mahallesi´nde gerçekleştirilen temel atma törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, siyasi parti mensupları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yayladağı Belediyesi ve Yerinde Dönüşüm Ofisi tarafından başlanacak olan projede ilk hak sahibi olan Ali Kunduz adlı vatandaşın evinin yerinde dönüşümü için temel atma töreni düzenlendi. Bakan Yardımcısı Gürgen, Hatay'ın yerinde dönüşümle kısa sürede ayağa kaldırılacağını belirterek, tüm vatandaşlara hayırlı olması temennilerini iletti. Konuşmaların ardından protokolün katılımıyla ilk konutun temeli atıldı.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • MaDMaX 8 ay önce Şikayet Et
    bitmek üzere olan siteler var. ilk temel demek hatalı olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paris'te görkemli açılış! Olimpiyat Oyunları tarihinde hem ilk hem rekor
ABD halkına hakaretler savurmuştu! Trump'tan, Netanyahu'ya tepki çeken karşılama