Doktorların park kavgası kanlı bitti

Aksaray’da araç parkı yüzünden çıkan kavgada bir doktor, meslektaşını bıçaklayarak yaraladı.

GİRİŞ 20.11.2023 22:12 GÜNCELLEME 21.11.2023 10:36
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Olay, Şifahane Mahallesi'nde bir apartmanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aynı apartmanda ikamet eden Çocuk Doktoru M.D. (34) ile Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Üroloji Doktoru N.A.K. arasında araç parkı yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda N.A.K., aracında bulunan bıçakla Doktor M.D.'yi göğüs bölgesinden yaraladı. Yaralı doktor 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bıçaklandığı ihbarında bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralı doktora ilk müdahaleyi ambulans içinde yaptı. Ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan doktor burada tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Meslektaşını bıçaklayan doktor ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Selami 5 ay önce Şikayet Et
    bakan kocanın şımarttığı azgın güruh. bazılarının diplamaları bile iptal edeceksin. Hasta kafalı dr olmaz
    Cevapla
  • Hipokrat 5 ay önce Şikayet Et
    DEĞERLER EĞİTİMİ şart. Başarılı doktor, başarılı savcı, başarılı Politikacı değil, ahlaklı doktor, ahlaklı savcı ve ahlaklı politikacı olmalı. Yoksa manevi hastalıklı insanların uğraştığı meslekler olur.
    Cevapla
  • kibirsiz zümre ! 5 ay önce Şikayet Et
    beyaz kod verselermiş
    Cevapla
  • HÜSEYİN 5 ay önce Şikayet Et
    Doktor ,Asker , Öğrenci , Avukat , Politikacı , İşadamı Ne olursan ol İnsansın , nefis sahibisin. Terbiye edilmemiş her nefis vahşidir. İçindeki canavar günü gelir açığa çıkar. İmtihan dünyasındayız.
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Cinayete teşebbüs edenin akademisyen doktor olması şaşırtmadı, bu ülkede istismara açık ucube özerk üniversite sistemi yüzünden akademisyenler kendilerini dokunulmaz sanıyor. Bir çoğunun kibirden ayakları yere basmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?