Çanakkale'de 30 kişiyi 11 milyon TL dolandıran şüpheli tutuklandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, 30 kişiyi çeşitli vaatlerle 11 milyon TL dolandırdığı gerekçesiyle yakalanan U.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çanakkale'de 30 kişiyi 11 milyon TL dolandıran şüpheli tutuklandı
Çanakkale'de 30 kişiyi 11 milyon TL dolandıran şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 20.11.2023 23:10 GÜNCELLEME 20.11.2023 23:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda kişinin dolandırıcılık şikayetinde bulunması üzerine çalışma başlattı.

30 KİŞİYİ 11 MİLYON TL DOLANDIRDI

Yapılan araştırmada U.A. adli kişinin, 30 kişiyi 'motosiklet satmak, emeklilik işlemlerini hızlandırmak, icra yoluyla satılan araçları alıp satarak kar etme ve faiz yoluyla para kazanmak' gibi vaatlerle toplam 11 milyon TL dolandırdığı belirlendi.

Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla şüpheli U.A., İstanbul Büyükçekmece'de yakalandı. Gözaltına alınarak Gelibolu'ya getirilen U.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • bahadır 5 ay önce Şikayet Et
    Hiç kızmıyorum artık herkes işleri kolay görülsün diye para veriyor.Az yatırım çok kazanç veya az çalışayım çok kazanç yada sıra beklemeyim benim işim görülsün kafasında insanlar bu paraları verenler.Tosuncukda da öyleydi.iyi olmuş.
    Cevapla
  • Misafiru 5 ay önce Şikayet Et
    Hadi o dolandırıcı anladık ,ya o kadar parayı verenler niye veriyor,çünkü hepsi açgözlü kısa yoldan emeksiz para kazanmak isteyen fırsatçılar açgözlüler çalan suçlu evet,ya ortakları onlar daha büyük hırsız bence haksız kazanç elde etmek ...bir tek siz uyanımsınız zaten milletin geri kalanı ...vermeselermiş iyi olmuş açgözlülere sonra millette para tok diyorlar
    Cevapla
  • gazi 5 ay önce Şikayet Et
    tutuklamak yetmiyor . çaldığı paralar geri de istenmiyor nasıl bir adalet bu.
    Cevapla
  • Merhabaaa ! 5 ay önce Şikayet Et
    Devlet teşvikli Dolandırıcılar Cenneti Türkiye'den hepinize merhaba sayın izleyiciler...
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu U.A gibi ticaret ehli insan sayısı piyasada o kadar fazla ki bu esasen ülke ekonomimizin ne durumda olduğunu gösterir bir örnek sadece. Piyasada 'iş adamı' diye görünen tiplerin büyük bir çoğunluğu haberde bahsi geçen U.A. gibi insanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması