7 ilde Narkogüç Operasyonu: 2,3 ton uyuşturucu ele geçirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Yerlikaya: 7 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonlarında 2 ton 350 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 13 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 21.11.2023 08:27 GÜNCELLEME 21.11.2023 09:19
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul, Van, Diyarbakır, Adana, Hakkari, Bitlis ve Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu imalatı yapan ve satan 13 şüpheli gözaltına alındı. 

Operasyonlarda 2 ton 350 kilo uyuşturucu madde ile 11 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını sosyal medyadan açıkladı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • Bereketli Yüzyıl 5 ay önce Şikayet Et
    Bereketli topraklar böyle oluyor demek ki... Taşı toprağı uyuşturucu fışkırıyor yurdumun...
    Cevapla
  • TÜRK 5 ay önce Şikayet Et
    bir şeyi ne kadar sıkarsanız o kadar patlar hollandada serbest devlet alandanda satandanda içendende vergi alıyor zaten bir insan iradesine sahip çıkamıyorsa yapacak birşey yok
    Cevapla
  • ……. 5 ay önce Şikayet Et
    Bu doğru değil. 21. Yüzyılda paranın kaynağı, bankalar ve iş çevirenlerin tamamı, istihbaratların kontrolü altında, gizli kakmak neredeyse imkansız. Sırf Almanya da BND istihbaratında 40 bini geçkin çalışanı mevcut. Bunlar 24 saat bilgi toplayıp değerlendiriyor dosyalıyorlar. Yani Alman devleti istemeden bir iş çevirmek olanak dışı, yaşanan her olumsuzlukta devletin bilinçli eli var.
    Cevapla
  • Gurbet 5 ay önce Şikayet Et
    Kendi iradesine sahip olmayan insanı uyuşturucudan koruyamazsın. Almanya'da yapıldığı gibi yapacaksın serbest bırakacaksın isteyen icsin isteyen içmesin. Zorla koruyamazsın çürük elmalar dökülecek.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Almanya bir polis devletidir ve teröristlerinde hamisidir. Eğer Alman istemesin bırak uğuşturucuyu havada kuş bile uçamaz. En güçlü istihbarata sahipler.
    Cevapla
  • Levrock 5 ay önce Şikayet Et
    Almanyada daha henüz serbest degil ve sadece esrar serbest olacak. ABD de ise bir pandemi yasaniyor, milyonlarca bagimli insan zombi gibi sokaklari isgal etmis durumda, suc orani tavan yapmis. Müsade etmeyle olmuyor bu isler, bu sefer Kokain ve sentetik uyusturucuya yöneliyor suc örgütleri ve bunlari kullananlarin sayisi artiyor.
    Cevapla
  • Vatan 5 ay önce Şikayet Et
    Almanya, Amerika gibi devletler uyuşturucudan paralaralar kazanıyor ve emperyal terörizim gibi emellerini ayakta tutuyorlar. Türkiye ise sömürgecilik yapmıyor. Dolayısıyla bu yüzden uyuşturucu ile gerçek anlamda mücadele ediyor. Fark burada.
    Cevapla
  • Uymasyon 5 ay önce Şikayet Et
    Bende bu insanlar nasil zengin oluyo diye dusunuyordum her bmmv ve mercedesden esoftmanli uyuz tipler var
    Cevapla
  • Adil 5 ay önce Şikayet Et
    Artık bu satıcıların ağa babalarına da ulaşılsa da Ülke nefes alsa Yazık oluyor gençliğimize Unutmayın, maalesef satan da bizim gençlik alan da
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bunların ağa babaları batılı devletler. Sömürge ve terörizmin en güçlü sermaye ayağı uyuşturucudan geçiyor. Senede yüzlerce milyar euroluk bir kara para pazarından bahsediliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki
Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü