İstanbul'da feci kaza: İETT otobüsünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Sancaktepe’de İETT otobüsünün altında kalan kadın öldü, sürücü gözaltına alındı.

GİRİŞ 21.11.2023 09:11 GÜNCELLEME 21.11.2023 10:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Sancaktepe’de Merve Mahallesi Atatürk Caddesi'nde Yenidoğan İETT Hareket Amirliğinin de bulunduğu alandaki duraklara seyir halindeki Saadettin B’nin kullandığı İETT otobüsü, yolda yürüyen Saliha A’ya çarptı. Kadın otobüsün altında kalırken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Saliha A, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otobüsün altından çıkarıldı. Sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı.

Kadının cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Yiğidin Harman Yeri 5 ay önce Şikayet Et
    2008 yılında bir amca ile konuşmuştum Nurettin Sözen zamanında da Fatih' de Fevzi Paşa Caddesinde tercihli yol varmış ve o tercihli yolda İETT otobüslerinin çarpıp öldürdüğü yaşlı sayısını hesap edemzdik demişti.
    Cevapla
  • ekrem 5 ay önce Şikayet Et
    inşallah hangi imamın oglu ise ilk secimdede seni iett otobüsü gibi bu millet seni cin çarpmışa dönderecek ve öyle ceketinide alıp gidemeyeceksin hesap vereceksin ibb nin 10 yıllık geliri borca gidiyor kendine yaptığın 1000 daire 100 den fazla dükkan bir bakalım
    Cevapla
  • Acil 5 ay önce Şikayet Et
    Bunlar şoför falan değil. Zaten olmayan ulaşımda en ucuza bulunan emekli insanlar ya da terör örgütünden birileri.
    Cevapla
  • mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    otobüs çarpmalarında kurtulmak zordur. ön panjura kafayı çarpmak öldürmeyebilir fakat otobüs bacakların üstüne çıkınca kafa o süratle yere çarptığı için ölüm ihtimali yüksek oluyor.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Bazen şöförün dikkatsizliği bazen yayaların da hataları oluyor , koskoca kaldırım brakılıyor yolda yürüyorlar . Ecel işte geldi mi bir sebep oluyor .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi