Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, uyuşturucu madde ile yakalanan 11 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

GİRİŞ 21.11.2023 09:24 GÜNCELLEME 21.11.2023 09:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, 14-20 Kasım günleri arasında sokak satıcıların deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, gözaltına alınan 11 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yapılan aramalarda da 26 adet sentetik ecza hapı, 5 gram esrar, 1 gram skunk, 1 gram metamfetamin ele geçirildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Kırıkkale Sanayi mahallesi, Osmangazi mahallesi, Yenişehir üniversite çevresi, yuva selim Özer mahallesi, yeni mahalle ye dikkat etsinler araştırma yapılsın daha iyi neticeler alınır...
    Cevapla
  • 5 ay önce Şikayet Et
    Acımayın bu katillere, idamsa idam, müebbetse müebbet. Nesil elden gidiyor.
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    insanımızı, nesillerimizi zehirleyen, geleceğini karartan bu alçaklar nasıl bu kadar cesaretli olabiliyor. neden bitirilemiyor. verilen cezaları gözden geçirin lütfen.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti