MOSSAD'ın Gazze'de rezil olduğu operasyon!

Dünyanın en iyi istihbarat örgütlerinden olduğu iddia edilen MOSSAD'ı Gazze'de rezil eden operasyonun arka planı ortaya çıktı.

MOSSAD'ın Gazze'de rezil olduğu operasyon!
MOSSAD'ın Gazze'de rezil olduğu operasyon!
GİRİŞ 22.11.2023 12:29 GÜNCELLEME 22.11.2023 12:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazze'de günlerdir tüm dünyanın gözleri önünde soykırım yaşanıyor. Evler, okullar, mülteci kampları, hatta hastaneler... Hiç durmadan vuruyor İsrail. Peki bu acımasızlığın sebebi neydi?

Kassam Tugayları’nın esir alarak tünellerde tuttuğu İsraillilere ulaşmak için Gazze’ye giren ordu, hastane saldırılarını da rehinelere ulaşmak için düzenlemiş. Fakat İstihbarat yanlış çıkınca her saldırıdan da eli boş dönmüş.

Rehinelere ulaşamayan işgal devleti yüzlerce sivile zarar vermekten de hiç çekinmediğini ve ne kadar acımasız olabildiğini tüm dünyaya göstermişti. 

Mossad ve Şinbet’in “rehinelerin hastane tünellerinde tutulduğu” yönündeki uydurma istihbarat bilgisi üzerine hareket eden İsrail ordusu yaşadığı rehine hezimeti üzerine esir takası ve ateşkes anlaşmasına varılmasına şimdilik sıcak bakıyor. 

Peki ağır saldırılarla 35 hastaneyi kullanılmaz hale getiren ve on binlerce kişiyi katleden İsrail, bu işten bu kadar kolay mı kurtulacak?

Öyle ya birkaç güne bunu da unutup restoranlar zincirinde yemeğimizi yemeye devam eder kahvemizi de elimize alıp yolumuza koyuluruz.

Şimdiye kadar hep öyle olmadı mı?

Eğer bu kadar sessiz kalmasaydık belki de bugün bunlar yaşanmazdı.

KAYNAK: HABER7
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ismail 4 ay önce Şikayet Et
    Müslüman yok kardesim dünyada. Pasaportlu .nüfuslu sözde müslümanlar var. Bizede gelecek yahudiler. Bagrimiz acik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri