Park halindeki otomobil alev alev yandı

Bakırköy'de park halindeki otomobil çalıştırıldığı esnada alev aldı. Kısa sürede alevler tüm otomobili sardı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken otomobil kullanılamaz hale geldi.

Park halindeki otomobil alev alev yandı
Park halindeki otomobil alev alev yandı
GİRİŞ 23.11.2023 16:13 GÜNCELLEME 23.11.2023 16:13

Yangın, saat 14.00 sıralarında Şenlikköy Mahallesi, Derya Sokakta meydana geldi. Park halindeki otomobilini çalıştıran Hayri Avcılar, motor kısmından dumanlar çıktığını gördü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken otomobil kullanılamaz hale geldi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!