'Rüşvet ve usulsüzlük'le adı geçen hakim açığa alındı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2. Dairesi, İstanbul Anadolu Adliyesi'ndeki "rüşvet ve usulsüzlük" iddialarıyla ilgili dilekçede adı geçen hakim S.D'yi açığa aldı.

'Rüşvet ve usulsüzlük'le adı geçen hakim açığa alındı
'Rüşvet ve usulsüzlük'le adı geçen hakim açığa alındı
GİRİŞ 23.11.2023 17:36 GÜNCELLEME 23.11.2023 17:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İhbar dilekçesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında HSK tarafından görevlendirilen 3 müfettiş ön raporunu tamamladı.

Raporu gündemine alan HSK 2. Dairesi, soruşturma tamamlanana kadar İstanbul Anadolu Adliyesi 21. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı S.D'nin geçici olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Recep IŞIK 5 ay önce Şikayet Et
    Beşerin derdine dermandır KUR AN,KUR AN SIZ canavardan BETERDİR insan."Ne tüyler ürperir ya RAB,ne korkunç İNKILAP olmuş,Ne DİN,İMAN kalmış,ne AR,EDEP,HAYA,IRZ NAMUS.DİN,İMAN harap olmuş,HAK,ADALET,AR,EDEP,HAYA,IRZ NAMUS da turap(TOP RAK)olmuş ya RAB!İmandır o cevherki İLAHİ ne büyüktür.İmansız olan KİRLİ yürek sinede bir yüktür.Farz edilsin ki çekilmiş vicdanlardan HAVFI YEZDAN.Ne irfan
    Cevapla
  • Fatmagül 5 ay önce Şikayet Et
    Eğim Eğitim Ahlak ile yücelir
    Cevapla
  • zafergülten 5 ay önce Şikayet Et
    yalnız iyi araştırmak lazım,bazı uyanık avukatlar müvekkilinin davasına bakan hakimin başka yere atanacağını önceden haber alırsa,müvekkiline hakim şu kadar paraya dosyayı kapatacak diyor,müvekkil bi bakıyor mahkeme günü başka hakim davaya bakıyor,avukatta sonra pişkin pişkin eski hakime parayı verdik,yapacak birşey yok deyiveriyor.
    Cevapla
  • ÜNAL ARPACI 5 ay önce Şikayet Et
    Allah korkusu olmayan Allah'ın adaletini herşeyden üstün tutmayan kişiler asla hakim savcı olmamalı.
    Cevapla
  • Temiz Türkiye 5 ay önce Şikayet Et
    Yahu tek bu mu koca teşkilatta!aysbergin görünen yüzü! detaylı bir temizeller operasyonu lazım yurt çapında!geriye dönük on, onbeş yılı kapsayan detaylı inceleme olsa, netameli davalar, tahliyeler,beraatlar, hakkından az cezalar, adli kontrol,ev hapsi, iyi hal vb. sonuçlar inceleme yapılsa herhalde baraj patlar...!
    Cevapla
  • latif 5 ay önce Şikayet Et
    Havaalnında bu şahsın üstü aranmasınmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi