Balıkesir'de huzur operasyonu: 45 kişi tutuklandı

Balıkesir'de polisin düzenlediği 'huzur ve asayiş' operasyonunda, haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 61 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 45'i tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Balıkesir'de huzur operasyonu: 45 kişi tutuklandı
Balıkesir'de huzur operasyonu: 45 kişi tutuklandı
GİRİŞ 24.11.2023 11:50 GÜNCELLEME 24.11.2023 11:50

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, kamu düzeninin devamının sağlanması ve suçun oluşmadan önlenmesi için il genelinde Asayiş, İstihbarat, Narkotik, Terör, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubeleri ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerinin katılımıyla 'huzur ve asayiş' operasyonu düzenlendi.

Bu kapsamda 105 adrese, toplam 315 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlarda haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 61 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerindeki aramalarda ruhsatsız 2 tabanca, 6 tüfek, 3 fişek, 25 tüfek kartuşu, 1 havalı tabanca, 41 kenevir tohumu, 63,5 gram metamfetamin, 195 gram esrar, 4 gram bonzai, 5 sentetik hap, uyuşturucu içmekte kullanılan 3 aparat, 1 hassas terazi, 2 satır, şasesi kazılı 3 motosiklet ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 61 şüpheliden 45'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 16 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...