Komşuları tarafından öldürülen baba-oğul toprağa verildi

Ankara'da gürültü nedeniyle tartıştıkları komşuları tarafından pompalı tüfekle öldürülen baba ile oğlunun cenazeleri memleketleri Çankırı'da defnedildi.

Komşuları tarafından öldürülen baba-oğul toprağa verildi
Komşuları tarafından öldürülen baba-oğul toprağa verildi
GİRİŞ 26.11.2023 17:12 GÜNCELLEME 26.11.2023 17:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankara'da gürültü nedeniyle tartıştıkları komşuları tarafından pompalı tüfekle öldürülen baba ile oğlunun cenazeleri memleketleri Çankırı'da defnedildi.

Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi'nde, asansör tamiri ve gürültü nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada, Hüseyin A'nın pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Uğur Şahan ile oğlu Mehmet Ali Şahan'ın cenazeleri, Ilgaz ilçesine bağlı Mülayim köyüne getirildi.

Üç çocuk sahibi Uğur Şahan'ın kızları Aylin ve Bilge Çağla, babasının ve kardeşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Baba ile oğlunun cenazesi kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Saldırıda eşini ve oğlunu kaybeden Sevda Şahan'ın Ankara'da hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Cenazeye, Uğur Şahan'ın babası Ali İhsan, annesi Güler ile kızları Aylin ve Bilge Çağla'nın yanı sıra Vali Mustafa Fırat Taşolar, Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Mutlu Genç ile vatandaşlar katıldı.

Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi'nde, dün asansör tamiri ve gürültü nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kavgaya dönüşmüştü. Kavga sırasında Hüseyin A'nın (59) pompalı tüfeğiyle açtığı ateş sonucu Uğur Şahan (49) ile oğlu Mehmet Ali Şahan (15) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Saldırıda, eşini ve oğlunu kaybeden Sevda Şahan (46) ile apartman yöneticisi Sema Taşkıran (46) da yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • adam 5 ay önce Şikayet Et
    El insaf bu ne öfke bu ne zalimlik.
    Cevapla
  • abdullah 5 ay önce Şikayet Et
    İdam cezası kesinlikle uygulanmalıdır.
    Cevapla
  • ali bey 5 ay önce Şikayet Et
    Her ölen kisinin taputuna Türk bayragimi takilir, yaziklar olsun sizlere
    Cevapla
  • Niye takılmasın?. 5 ay önce Şikayet Et
    Bayrağın sahibi bu milletin fertleri değil mi?.Her Türk’ün hatta isteyen yabancıların bile tabutuna takılabilir, düşünsene yabancı biri beni Türk bayrağına sarın diyor, sen başka bir ülke bayrağına sarılmak ister misin, istemezsin, bir yabancı bayrağımızı isterse bu millet için onurdur, o zaman bayrağın asıl sahiplerine bunu niye çok görüyorsunuz, asıl senin anlayışına yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Sıkıntı ney? Ne tür bir düşünce yapısına sahipsiniz. Boş yere günaha vebale giriyorsunuz. Sıze yazık.
    Cevapla
  • fuat 5 ay önce Şikayet Et
    gazi yi mi öldürmüşler? Yazıklar olsun memelketin haline bak teröristin öldüremediğini ankaranın göbeğinde bir alçak öldürmüş. ibreti alem devlet bu alçağı yok etmelidir.
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Gaxı olduğu nerede yazıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!