İletişim Başkanı Altun'dan İsrail şiddetine tepki

İletişim Başkanı Altun, "Rehine takasını haberleştiren gazetecileri hedef alan, üzerlerine plastik mermilerle ateş açan, gaz ve sis bombaları atan İsrail yönetimini kınıyoruz" açıklamasını yaptı.

İletişim Başkanı Altun'dan İsrail şiddetine tepki
İletişim Başkanı Altun'dan İsrail şiddetine tepki
GİRİŞ 27.11.2023 04:02 GÜNCELLEME 27.11.2023 04:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşım yaptı.

Altun paylaşımında, İsrail'in Gazze saldırılarını dünyaya duyuran habercileri de hedef almasına tepki gösterdi.

'İSRAİL YÖNETİMİNİ KINIYORUZ'

Altun, "Son olarak rehine takasını haberleştiren gazetecileri hedef alan, üzerlerine plastik mermilerle ateş açan, gaz ve sis bombaları atan İsrail yönetimini kınıyoruz" açıklamasını yaptı.

Fahrettin Altun paylaşımında şunları söyledi:

"Günlerdir uluslararası hukuku hiçe sayan, Gazze’deki gelişmeleri dünyaya duyuran gazetecileri katleden İsrail, gayrı meşru yöntemler kullanmaya devam ediyor.

Son olarak rehine takasını haberleştiren gazetecileri hedef alan, üzerlerine plastik mermilerle ateş açan, gaz ve sis bombaları atan İsrail yönetimini kınıyoruz.

İsrail bir an önce başta masum Filistin halkı olmak üzere, gazeteciler, sağlık çalışanları ve yardım görevlilerine yönelik saldırılarını durdurmalı ve uluslararası hukuka uymalıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak saldırıya uğrayan gazetecilerin durumlarını yakından takip ediyoruz"

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Abdullah 5 ay önce Şikayet Et
    Sizede KINA Şart oldu artık göndereyim...
    Cevapla
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Sizin kınamanız İsrail'in çok da umurunda.
    Cevapla
  • ibrahim tabanca 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkan şayet ciddiyseniz ülkemizden İsrail'e giden demir, gıda vb. malzemelein ihracatında onlarca gemiyi göndermeyerek boykot edin ne yapalım kınamayı! Ha ekonomi ne olacak da diye düşünmeyin zaten vatandaşa olan olmuş!
    Cevapla
  • Bak yaa kıyamam 5 ay önce Şikayet Et
    Kınaya kınaya yoruldunuz bir tatile çıkın.
    Cevapla
  • Kortikli 5 ay önce Şikayet Et
    Keşke dolar 3 liradan 30 liraya İsrail'e açtığımız savaştan dolayı çıksaydı, keşke her şeyin fiyatı 100 katına İsrail'e gösterdiğimiz sert tavırdan dolayı çıksaydı neyse Hırsızını , uğursuzunu koruyan necip milletim sağolsun. En iyi biz kınıyoruz, anladık ve geçtik..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti