Fotoğraf çekilen 2 genç denizde kayboldu

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde limanda dev dalgalara karşı cep telefonu kamerasıyla fotoğraf çekmeye çalışan 2 genç, dalgalara kapılarak sürüklendiği denizde kayboldu. 2 genç için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

GİRİŞ 27.11.2023 21:16 GÜNCELLEME 27.11.2023 21:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Akşam saatlerinde ilçedeki liman mevkiinde meydana gelen olayda bölgede etkili olan fırtına nedeniyle denizde oluşan dev dalgaları arkalarına alarak cep telefonu kamerasıyla fotoğraf çekilmek isteyen 2 genç, dalgalara kapılarak sürüklendiği denizde kayboldu.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar, AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kayıp gençleri bulmak için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Kimlikleri belli oldu

Gençlerin, Beşikdüzü Fen Lisesi öğrencileri Uğurcan Korkmaz ve Emir Berke Aşık  olduğu belirlendi.

Havanın kararmasıyla sonuç alınamayan arama kurtarma çalışmalarına yarın devam edileceği belirtildi.

Valilikten açıklama

Trabzon Valiliği, Beşikdüzü ilçesinde limanda dev dalgalara karşı cep telefonu kamerasıyla fotoğraf çekmeye çalıştıkları sırada dalgalara kapılarak sürüklendikleri denizde kaybolan 2 genç ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "İlimiz Beşikdüzü ilçesi Cumhuriyet Mahallesi sahilinde mendirekte gezinti yapmakta olan iki kişi yükselen dalganın etkisiyle denize düşerek kaybolmuştur. Olayın haber alındığı ilk andan itibaren Trabzon AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Polisi, 112, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü birimlerinden oluşan ekipler marifetiyle arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştır. Kaybolan iki vatandaşımızın kimlik belirleme çalışması sürmektedir. Olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatılmış olup arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Konu ile ilgili yaşanacak gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Özgüveni olmayan,kişiliği zayıf insanlar yetiştiriyor sosyal medya. Toplumda yer edinmek için,ilgi çekmek,tanımadığı insanların beğeni tuşuna basması ve çevresine erkeklik taslamak için, iki can daha gitti. Konu bu !
    Cevapla
  • Yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    Hem de fen lisesi öğrencileri. Aşırı akıllılık yapmışlar
    Cevapla
  • misafi 5 ay önce Şikayet Et
    çok yazık mevla yardımcıları olsun inşallah
    Cevapla
  • Erğ 5 ay önce Şikayet Et
    Taktiri ilahi kader,her insan kendi hayatını yaşıyor,ölürkende yakınlarına acılarını bırakıp gidiyor.
    Cevapla
  • vatansever asker. 5 ay önce Şikayet Et
    gençlere yazık oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den