Bakırköy sahil yolunda ağaç yola devrildi

Bakırköy’de rüzgarın da etkisiyle sahil yolunda ağaç yola devrildi. İki şerit şerit trafiğe kapanırken, Zeytinburnu istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Ağaç belediye ekipleri tarafından kesilerek yoldan kaldırıldı.

Bakırköy sahil yolunda ağaç yola devrildi
Bakırköy sahil yolunda ağaç yola devrildi
GİRİŞ 28.11.2023 09:49 GÜNCELLEME 28.11.2023 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Ataköy Rauf Orbay Caddesi'nde Zeytinburnu istikametinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle yol kenarındaki ağaç yola devrildi. 3 şeritli yolun 2 şeridi trafiğe kapandı. Yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle sürücüler tek şeritten kontrollü olarak geçiş sağladı.

Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri motorlu testere yardımıyla ağacı kesti. Ağacın devrildiği sırada yoldan araçların geçmemesi olası bir kazanın önüne geçti. Yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu ağaç bulunduğu yerden kaldırılırken, trafik akışı da normale döndü.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Tek 5 ay önce Şikayet Et
    Belli ağaçlar kesilecek ayakda zor duruyor zaten toprak yok belli yükseklik olacak risk oldu mu kesilecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu