Babasını önce dövdü, sonra rehin aldı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde dün eşini ve oğlunu darp eden şahıs, bugün de kendisini yatıştırmaya gelen babasını rehin aldı. Babasını odaya kilitleyerek döven şahıs, özel hareket polisinin operasyonuyla gözaltına alındı.

Babasını önce dövdü, sonra rehin aldı
Babasını önce dövdü, sonra rehin aldı
GİRİŞ 28.11.2023 21:08 GÜNCELLEME 28.11.2023 22:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 11.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Melik Gazi Sokak’ta bulunan apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, eşinin oğluna tokat attığını öne süren M.M.G. (31), karısıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle M.M.G., eşini ve oğlunu darp etti. Sesleri duyan vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

M.M.G.’nin darp ettiği eşi ve oğlu ise evi terk etti. 

İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerince M.M.G. gözaltına alındı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki işlemlerinin ardından M.M.G. tekrar evine döndü.

M.M.G.’nin İstanbul’da yaşayan babası F.G. ve kardeşi, olayı haber aldıktan sonra bugün Derince ilçesindeki eve geldi.

"BEN ALLAH'IM, SENDE MEHDİSİN"

Çay içtikleri esnada baba F.G., Kur'an-ı Kerim’den ayet okumaya başladı. O esnada "Ben Allah'ım, sende mehdisin" diyen M.M.G., babasına saldırdı. M.M.G., babasını feci şekilde darp ettikten sonra odaya kilitleyerek rehin aldı.

"ÖZEL HAREKAT POLİSİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ"

112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine adrese özel hareket polisi, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonda odanın kapısı kırılarak, M.M.G. etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan M.M.G. emniyete götürüldü.

Kanlar içinde kalan F.G. ise Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde kaldırıldı.

Öte yandan, M.M.G.’nin psikolojik sorunları olduğu ve dövüş sporlarıyla ilgilendiği öğrenildi.

Olayla ilgili incelme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • FAİZ=TERÖR 5 ay önce Şikayet Et
    Suçlu tv ve diziler
    Cevapla
  • halep müftüsü 5 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bir hayat yaşıyoruz biliyor muyuz? yoksa uydum kalabalığa yaşayıp gidiyoruz mu diyoruz, hayatımıza İSLAM NİZAMI ne kadar hakim. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Kendinizi ve aile efradınızı yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennem ateşinden koruyunuz. Daha uyanmayacak mıyız? Ölüm her an gelebilir ve fani hayat sona erebilir. Ebedi ahiret hayatı sonsuzdur, öldükten kelli sınav bitmiş olur.
    Cevapla
  • deli biri 5 ay önce Şikayet Et
    Nedir bu ellere ayak, nedir bu dillere dudak, aç gözünü ibretle bak, alem bir temaşagah imiş. AZİZ MAHMUD HÜDAYİ HAZRETLERİ İnsan bu dünyaya göçmek için gelir, fenadan bekaya geçmek için gelir, HAKK ile batılı seçmek için gelir, madde ile manaya bakmak için gelir. HAYAT BİN KAYS EL HARRANİ HAZRETLERİ EVLİYA olamıyorsunuz bari eşkıya olmayın.
    Cevapla
  • Dede 5 ay önce Şikayet Et
    Öldürün gitsin
    Cevapla
  • piri fani 5 ay önce Şikayet Et
    Belki yaptığı yanlıştan pişman olur ve tövbe eder, bunun yaptığı büyük günah türünden lakin halis tövbe edildikten sonra ALLAH'Ü TEALA HAZRETLERİNİN affedemeyeceği hiç bir günah yoktur, yok eğer bu perişan hal ile ölürse doğru cehenneme gider yazık olur, İNŞALLAH tövbe etmek nasip olur. MÜSLÜMANLAR için tövbesiz ölmek çok tehlikelidir. Her daim tövbe ve istiğfara devam edelim.
    Cevapla
  • Kul insan 5 ay önce Şikayet Et
    Defalarca yazdım. Ahir zamanda fitneler çok, cin musallatı çok, şeytan kandırmacası çok vs şeytanlık çok. Bunun için devletimiz metafizik uzmanları, ruhye ilmini bilen uzmanları hizmet için kullanmalı. Bu iş çok ciddi mesele. Yeni bir şey değil. Süper güç devletler cinleri ajan olarak kullanıyor. Allah cc aşkına her şeyi artık bi ciddiye alalım çünkü her alanda savaş var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İslam Memiş altın için uyardı: Her şey değişecek!
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki