Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, yerel seçimde aday olmayacağını açıkladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde tekrar aday olmayacağını bildirdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, yerel seçimde aday olmayacağını açıkladı
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, yerel seçimde aday olmayacağını açıkladı
GİRİŞ 29.11.2023 03:19 GÜNCELLEME 29.11.2023 03:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gürün, yazılı açıklamasında, 1999 yılında Muğla Belediye Başkanlığı ile başlayan ve 2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile devam eden 3 dönem il, 2 dönem büyükşehir belediye başkanlığı görev sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN GÜRÜN'DEN AÇIKLAMA

Muğla'ya ve hemşehrilerine 27 yıl hekim, 25 yıl da belediye başkanı olarak hizmet ettiğini söyleyen Gürün, şunları kaydetti:

"Bu görevleri yürütürken bu görevleri bana Muğlalı hemşehrilerimin bir emaneti görerek, siyasi bir yaklaşım göstermeden tüm kentin belediye başkanı olarak görev yaptım. Kamu kaynaklarını korumak, vatandaşlarımızın tek kuruşunun hesabını verebilecek şekilde şeffaf ve hukuk çerçevesinin dışına çıkmadan çalışmak, bana güvenenlerin başını öne eğdirmeyecek şekilde hizmet vermek önceliğim oldu. Çocuklarımıza korunmuş, talan edilmemiş bir kent bırakmak için çevre ve imar konularında mücadele ederken, ekibimle birlikte alt yapıdan tarıma, sağlıktan kültür faaliyetlerine varıncaya kadar birçok konuda proje ve hizmet ürettik."

Gürün, 2024 yerel seçimlerine yaklaşılan bugünlerde aday belirleme sürecinin partisi CHP'nin genel merkezince başlatıldığını hatırlatarak, 25 yıl gibi uzun bir süre görev yapma onurunu yaşayan bir belediye başkanı olarak yaptığı değerlendirmeler sonucunda, 2024 yerel seçimleri için aday olmama kararı aldığını ifade etti.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Hizmete değil cekete oy atanlar utansın.
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 4 ay önce Şikayet Et
    Amca belediyeden; büyük şehir belediye başkanı olarak emekli olmuşsun; daha ne istiyorsun?
    Cevapla
  • asıl yorum 4 ay önce Şikayet Et
    Su ve yol sorunu çözüldü mü ?? HAYIR
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 4 ay önce Şikayet Et
    25 yıl az ,sen bir 25 yıl daha orada kalki 50 .yıl jübilesi yapıp Guinness rekorlar kitabına adın yazılıp tarihe gecesin...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Aman ne olur git artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi