62 gerçek ve 20 tüzel kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu

Terör örgütlerine finansman sağladığı yönünde makul sebeplerin varlığına istinaden terör örgütü PKK-KCK bağlantılı 62 gerçek, 20 tüzel kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu.

62 gerçek ve 20 tüzel kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu
62 gerçek ve 20 tüzel kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu
GİRİŞ 29.11.2023 09:09 GÜNCELLEME 29.11.2023 09:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan "Mal Varlığının Dondurulması Kararı", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, "Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun" kapsamında "terörün finansmanı" suçu kapsamına giren fiilleri gerçekleştirdikleri hususunda makul sebeplerin varlığına istinaden, terör örgütü PKK-KCK bağlantılı 62 gerçek kişinin Türkiye'de bulunan mal varlıkları donduruldu.

Ayrıca, Avusturya, Belçika, Birleşik Krallık, Danimarka, Fransa, İsveç, İsviçre, Japonya, İtalya, Norveç, Irak, Suriye, Almanya ve Avustralya'da bulunan 20 tüzel kişinin de Türkiye'deki mal varlıklarının dondurulmasına karar verildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • nobody 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tür nitelikli operasyonların devamını dilerim. Helal olsun devletimize
    Cevapla
  • Hakan Günver 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çok önemli bir adım. Finans konusuna iyice el atması lazım devletimizin.
    Cevapla
  • fikri 1 yıl önce Şikayet Et
    paralar hazineye aktarılsın
    Cevapla
  • fikrinin yaveri 1 yıl önce Şikayet Et
    emredersiz komutanım
    Cevapla
  • dmr 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzelde niye isimlerini vermiyorsunuz?????
    Cevapla
  • Resmi Gazeteci 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmi Gazete'deki metni bir oku istersen. İsimden fazlasını vermişler. Okumadan yorum yapmamak lazım
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar,Teşekkürler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve tarihi senaryo gerçek oldu! Şampiyonlar Ligi'nde ilk yaşanacak
Azgın azınlık siyasetinin anatomisi