'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafında bulunan 15 kişi hakkında yurt dışına çıkış yasağı

Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” adıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan 15 kişi hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Ayrıca Özlem ve eşi Tayyar Öz hakkında da yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

GİRİŞ 29.11.2023 16:10 GÜNCELLEME 29.11.2023 16:49
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Dilan Polat’ın 2019 yılında çekildiği ve "Şampiyonlar Ligi" olarak isimlendirdiği fotoğrafta yer alan tüm fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Fotoğrafta yer alan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Şüpheliler hakkında Sulh Ceza Hakimliği’nden yurt dışı çıkış yasağı talep edildi. Hakimlik, Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, Muhammet Oğuz Başar, İleyda Topal, Tolunay Topal, İlke Ela Göz, Kadir Yiğit, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Mervenur Korkut, Yavuz Selim Korkut, Tuğba Demirhan, Huri Özsefil, Habip Özsefil, Özge Duman hakkında yurt dışı çıkış yasağı getirdi.

Tayyar Öz kimdir ve nerelidir? Tayyar Öz ne doktoru? Bilinmeyen hayatıTayyar Öz kimdir ve nerelidir? Tayyar Öz ne doktoru? Bilinmeyen hayatı

Özlem Öz kimdir? Asıl mesleği nedir? Özlem Lina Öz'ün eski hali...Özlem Öz kimdir? Asıl mesleği nedir? Özlem Lina Öz'ün eski hali...

ÖZ AİLESİNE DE YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI 

24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Sulh Ceza Hakimliği Hayriye Altınok, Tayyar Taylan Öz ve Özlem Altınok Öz hakkında da yurt dışına çıkış yasağına hükmetti.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 39
  • Zaza 4 ay önce Şikayet Et
    Şule kaya da araştırılsın
    Cevapla
  • ebubekir 4 ay önce Şikayet Et
    Bunları öyle bir ibretlik hale getirinki gençlerimiz bunlara özenmesin helal paranın kolay kazanılmadığını öğrensinler.Bunu yapmadıktan sonra göz doldurma gözaltı falan yok o yasağı falan hikaye kökünü kazıyın bunların
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Milyonluk arabalar, suit evler, serpme kahvaltılar... Hurma bu tırmalar.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Haramiler gurubu bunlar kan emici habis urlar Maliye ve devlet nerde.Fakir fukaraya kuruş vermeyen Haramilere sermaye olanlara Yuh...
    Cevapla
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    Herseyin bir sonu var artik sona dogru gidiyoruz bunlarda unutulur yakinda ekmek bulamiyacaklar bu susluler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!