Tekirdağ'da 70 milyonluk vurgun

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 5 bin 908 dolu ve 74 bin 561 boş toner kutusu ele geçirildi.

GİRİŞ 29.11.2023 21:12 GÜNCELLEME 30.11.2023 10:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde ünlü markaların etiketleri kullanılarak sahte toner üretilen atölyeye jandarma ekiplerince yapılan baskında, yaklaşık 70 milyon TL değerinde malzeme ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurt dışından kaçak yollarla getirilen tonerlerin farklı marka ve etiketler yapıştırılarak piyasaya sürüldüğü bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Yapılan çalışmaların ardından atölyelere operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, M.A.'nın Çin'den ucuza getirdiği çok sayıda ünlü markaların etiketleri ile sahte toner üreterek, satışa hazır hale getirip, piyasaya sürdüğünü tespit etti.

Mürefte Mahallesi'nde M.A'ya ait atölyedeki aramada, 5 bin 908 dolu, 74 bin 561 boş toner kutusu, 44 bin etiket, 385 kilogram toner tozu, karton paketleme, ambalajlama, toner tozu doldurma makinesi ile lazer yazıcı ele geçirildi.
Atölyelerdeki 6 şüpheli gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 9
  • Bilen bilir 4 ay önce Şikayet Et
    Burada üretim yok kasalarda Çin'den geliyor malzemelerde...sadece orjinal gibi hazırlayıp paketleniyor.Ha çin haborjinal...piyasa da aynısı yapılıyor muadil ya da orjinal bitmiş tonerlere dolum yapılıp kutu amlaj vs yapılıp sıfır deyip satılıyor.E bu da sahtekarlık o da....emek değil karsisindakini enayi yerine koymak var fazla para kazanmak için
    Cevapla
  • Celali bilgin 4 ay önce Şikayet Et
    Habere bakarmısınız 70 milyonluk vurgun ortada ne para var ne pul adamlar iş yapıyor para kazanıyor vergisiz kazanç kutsal değildir orda yanlış yapmışlar gelelim malın kalitesine hemen çin malı deyip kötülemek hoş bir şey değil bende çin malı yok diyen yalan söylüyor her tarafımız çin malı sanırım jandarmada yumurta bulmuş gibi sevinmiştir amerika sıkıştıkça dolar basıyor sen basınca suç
    Cevapla
  • mehmet efendi 4 ay önce Şikayet Et
    zaten serbest de bırakılmışlar yatarları yok ne güzel dünya
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu tonerle iyi kontrol edin rakıyla falan yıkamışlardır sarhoşlar. ülkemizin sahtekarın bitmez.... çünki adalet olmayan yerde her şey olur.
    Cevapla
  • Misafir 17 4 ay önce Şikayet Et
    Adamlar yerli üretim yapıyor. Sahte olan sadece ismi toneri kullanıp mağdur olan yok. İkinci yeni toner merkezi diyip üretim yapsa vergi verse yasal düzenlemeleri sağlasa sahte olmaz. Bilemiyorum kim rahatsız oldu. Tabiki ithalatçı firmalar. Üreterek değil ithal ederek kazanma yolunu bırakmalıyız. Biz beceremeyiz diyorlar o yüzden ithal ediyoruz diyorlar doğru da söylüyorlar beceremezsi.
    Cevapla
  • Seçkin Gülten 4 ay önce Şikayet Et
    Her tekirdagliyi kendiniz gibi bilmeyin ben oğlum babam dayilarim dedemler arkadaşlarım komşularının çoğu alkol kullanmaz hepimiz namazliyiz lütfen
    Cevapla
  • Misafir5 4 ay önce Şikayet Et
    Devletin jandarması yakalamış işte,adalet olup olmadığına sen mi karar veriyorsun.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Toprağı m maşallah canavar gibi adamlar var çalışıyo Şarköy e Selam lar
    Cevapla
  • Abdullah BARUT 4 ay önce Şikayet Et
    Biz sahtekarları översek bu işler bitmez. Adamları nerdeyse kahraman ilan edeceksin. Lütfen bu gibilere canavar falan deyip övmeyin. 70 bin toner Şarköy ile sınırlı kalmamıştır. Tekirdağ merkez ve ilçelerine hatta diğer illere de satış yapmışlardır. Sahtekarlık değil dürüst olmak marifet ve fazilettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş