Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan, Filistin ve Kudüs mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü" dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Coğrafyamızda barış ve huzurun sağlanabilmesinin yegâne yolu özgür bir Filistin ve özgür bir Kudüs'ten geçmektedir" dedi.

GİRİŞ 29.11.2023 21:56 GÜNCELLEME 30.11.2023 10:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü" dolayısıyla resmi X sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

'BARIŞ VE HUZURUN SAĞLANABİLMESİNİN YOLU ÖZGÜR BİR FİLİSTİN VE KUDÜS'TEN GEÇMEKTEDİR'

Başkan Erbaş yaptığı paylaşımda, "Coğrafyamızda barış ve huzurun sağlanabilmesinin yegâne yolu hiç şüphesiz özgür bir Filistin ve özgür bir Kudüs'ten geçmektedir. Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü vesilesiyle dün olduğu gibi bugün de zalim İsrail'e karşı Filistin halkının özgürlük mücadelesinde yanlarında olduğumuzu bir kere daha ifade ediyor, Filistin’in en kısa zamanda barış ve huzura kavuşmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum" dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ali 4 ay önce Şikayet Et
    Allaha havale etmekle olmuyor. Çalışınca Allah verecek..
    Cevapla
  • SADE VATANDAŞ 4 ay önce Şikayet Et
    Mülakatlarda dönen işleri çözmeden İsrail ile baş edemezsiniz... Önce evinizin önünü süpürün... Torpil almış başını gitmiş... Nakil atamalarında dahi siyaset sendika akraba ilişkileri ön planda artık... Taşradan haberiniz yok galiba... Görevde yükselme sınavları için harıl harıl torpil arıyor memurlarınız... Acı gerçekler malesef. (İstisnaları hariç tutmak kaydı ile sözüm hak bilmeyene)
    Cevapla
  • HAKPEREST 4 ay önce Şikayet Et
    İlaveten Çare-i Necat: Hakikat-i Kuran, doğru İslamiyet, İslamiyete layık doğruluk, tahkiki iman, güzel ahlak, ihlaslı ubudiyet, halis takva ve de maddi gayret, yani fiili dua...
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Yarabbi yarabbi yarabbi sen beni affet sen içimden geçenı bilensin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz