Uzungöl’ den kar manzaraları

Türkiye'nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Trabzon'un Çaykara ilçesi sınırları içindeki bin 90 rakımlı Uzungöl kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanırken, o anlar havadan görüntülendi.

Uzungöl’ den kar manzaraları
Uzungöl’ den kar manzaraları
GİRİŞ 30.11.2023 09:53 GÜNCELLEME 30.11.2023 09:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaz aylarında bölgeyi kaplayan çam ağaçları ve yemyeşil bitki örtüsü ile ilgi gören Uzungöl, kış aylarında ise beyaz örtüsüyle ayrı bir güzelliğe büründü.

Son yıllarda Körfez ülkelerinden gelen turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Uzungöl’de tatilini geçiren turistler de yağan karın tadını çıkarırken, beyaz örtüyle kaplanan turizm merkezi havadan çekilen görüntüsü ile kendisini bir kere daha hayran bıraktı. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Uzungöl'de manzara mı var kaldı mı boş beleş işler
    Cevapla
  • Dede 4 ay önce Şikayet Et
    Niye kalmasın çöl mu orasi
    Cevapla
  • Dede 4 ay önce Şikayet Et
    Niye kalmasın çöl mu orasi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti