Haluk Levent'ten Gazze’ye destek konseri

Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent, 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri vereceğini açıkladı.

Haluk Levent'ten Gazze’ye destek konseri
Haluk Levent'ten Gazze’ye destek konseri
GİRİŞ 01.12.2023 03:51 GÜNCELLEME 01.12.2023 03:51
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

17 Aralık Pazar akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkacak olan sanatçı, konseri sosyal medya üzerinden duyurdu ve takipçilerine seslendi.

Gazze belediye başkanı ile görüştüğünü belirten Haluk Levent, 17 Aralık’taki konserden elde edilecek gelirin Gazze’de yaralı çocukların tedavisinde kullanılacağını açıkladı.

"AMAÇ FİLİSTİN HALKIYLA DAYANIŞMA"

Ünlü sanatçı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Daha önce Gazze Belediye Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirmiştim. Tekrar görüştüm ve bu konserden gelecek gelirin Gazze’de yaralı çocukların tedavisi için kullanılmasını istedim. Para bir yere kadar önemli ama amaç Filistin halkıyla dayanışma. Haydi gelin.” ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Has biri 5 ay önce Şikayet Et
    depremde gördük neler yapıp yapmadığınızı... Hayırdır yine iştahınızı açan bir halmi oldu... Bu zamana kadar sesiniz yoktu tedavi mi oluyordu vicdanınız
    Cevapla
  • Oclk 5 ay önce Şikayet Et
    Rabbim hakiki iman ve beş vakit namaz nasip eylesin sizlere inşallah
    Cevapla
  • Konyadan birisi 5 ay önce Şikayet Et
    Aslında diye yazan şahıs, teşekkür edip alkışlamayı ne zaman öğreneceksin acaba? Allah razı olsun denir, etrafı Haması terör örgütü diye açıklarken Haluk Gazzeye destek çıkmış, buna sadece Helal olsun denir..
    Cevapla
  • aslında 5 ay önce Şikayet Et
    Evet duyduk ki 50bin TL ye yer kiralar 3-5 yetim çocuk getirir adına kimsesizlere yardım koyar 50bin TL yeme içme masrafı yapar magazin haber olanların yardımlarını 200bin TL olarak toplar, masrafları çıkarır kendine harcar kalan bir %10 da kimsesiz çocuklara harcayıp egoların tatmini ile ihya olunur bir etkinlik düzenleme ticaret sistemi varmış. Nedense birden hatrıma geliverdi.
    Cevapla
  • Allah'ın kulu 5 ay önce Şikayet Et
    Yapılanı tenkid etmek kolay. Peki siz ne yapıyorsunuz, darda kalmış, zulüm altında inleyen insanlara yardım için yaptığınız ne var ?
    Cevapla
  • karakartal 5 ay önce Şikayet Et
    Kralsın sanada bu yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu