Denizli’de miras cinayeti: Taş ve sopalarla öldürüldü

Denizli’de 3'ü kadın 5 kişi ile arasında miras meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu taş ve sopalarla dövülen çiftçi olay yerinde hayatını kaybetti.

GİRİŞ 01.12.2023 07:19 GÜNCELLEME 01.12.2023 09:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, Çameli ilçesi Taşçılar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akraba oldukları belirtilen 5 kişi ile Mehmet Deniz (43) arasında miras meselesi nedeniyle tartışma çıktığı ileri sürüldü. Çıkan tartışma kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüşmesi üzerine 3’ü kadın 5 kişinin darp ettiği Deniz, aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonucunda Mehmet Deniz’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinden kaçan 5 şüpheliyi yakalamak için jandarma ekipleri çalışma başlattı. Mehmet Deniz’i darp ederek ölümüne neden olan şüpheliler, Emrah Y. (27), Yasemin D. (25), Filiz D. (52), Aziz D. (64), Gül Yağmur D.Y. (31) Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Çameli ilçesine getirildi. Şüphelerin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • miraç 5 ay önce Şikayet Et
    Asacaksın.Bizim millete avrupa kanunları olmaz kardeşim.Bizim kültürümüz başka.Biz müslümanız.Öldüreni devlet öldürecek.Başka alternatifi yok.Bu ahlaksızlıkların bitmesi lazım
    Cevapla
  • ali cabbar 5 ay önce Şikayet Et
    5 ide tasarlayarak kasten adam öldürmek suçundan müebbet alsa bidaha böyle şeyler olmaz
    Cevapla
  • Delo 5 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın malını kalkıp bu kadar sahiplenirsen olacağı bu maalesef. Allah kimseye yaşatmasın
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kısasa kısas...şart..
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    adalet istiyoruz bu ne yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş