MSB duyurdu: 7 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı teröristin, Suriye'nin kuzeyinde ise 2 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 01.12.2023 12:50 GÜNCELLEME 01.12.2023 12:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok!" paylaşımda bulunarak 5 PKK'lı teröristin Irak'ın kuzeyinde, 2 PKK'lının da Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi." denildi.

SURİYE'NİN KUZEYİNDE DE TEMİZLİK DEVAM EDİYOR

MSB'den yapılan açıklamada, "Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi." denildi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    daha çooook terörist var, onlar saldırınca siz saldırıyorsunuz, yoksa karşı suriye sınırında, dürbün mesafesinde ypg fareler gibi cirit atıyor, illa tacizde bulunmalarını bekliyorsunuz, bu konsept hesapta değişmişti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...