Bakan Koca açıkladı! İki sağlık çalışanını tehdit eden şahıs hakkında yeni gelişme

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik işlenen şiddet suçunun failine 6 yıl 4 ay 26 gün hapis cezası verildiğini açıkladı.

Bakan Koca açıkladı! İki sağlık çalışanını tehdit eden şahıs hakkında yeni gelişme
Bakan Koca açıkladı! İki sağlık çalışanını tehdit eden şahıs hakkında yeni gelişme
GİRİŞ 01.12.2023 20:40 GÜNCELLEME 01.12.2023 20:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultan I. Murat Devlet Hastanesi'nde 24 Ekim'de iki sağlık çalışanını havalı tabanca ve sözlü tehdit eden saldırganla ilgili açıklama yaptı.

'FAİLE 6 YIL 4 AY 26 GÜN HAPİS CEZASI VERİLDİ'

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Edirne 1. Asliye Ceza Mahkemesi, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde 24 Ekim'de, havalı tabanca ve sözlü tehditle iki sağlık çalışanımıza karşı işlenen şiddet suçunun failine 6 yıl 4 ay 26 gün hapis cezası ve failin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Ceza, şiddet suçunun kamu veya özel sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan sağlık personeline karşı işlenmiş olması sebebiyle yarı oranında ve ayrıca eylemin birden fazla mağdura karşı işlenmiş olması sebebiyle dörtte bir oranında artırım uygulanarak verildi. Yasa sebebiyle, cezada indirime gidilmesi söz konusu değil" ifadelerine yer verdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    hastayı tehtit eden doktorlar ne olacak
    Cevapla
  • Kayserili. 4 ay önce Şikayet Et
    sağlık çalışanları hastaya şiddet uygulayınca 184 e şikayetçi oluyorum hiç bir şey olmuyor cevap bile vermiyorlar nasıl bir adaletsizlik.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    sağlık çalışanları melek değil sayın bakan hastayı insan yerine koymuyor bu gidiş iyi değil sağlık çalışanları sinir uçları ile oynuyorlar
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    şiddetin her türlüsüne karşı olmakla beraber bu zulmun hesabını Allah sorar.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Pekiiii sağlık çalışanlarının insanlara yaptığı hayvan gibi davranışları ne olacak özellikle devlet hastanelerindeki çalışanların hepsi insana insan gibi davranmayı ne zaman öğrenecekler acaba hiç birisi yanına varılmıyor hepsi köpek gibi dalıyor. Çoğunlukla şiddeti hak ediyorlar malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü