Avcılar sahili çöplüğe dönüştü

İstanbul'da etkili olan fırtınayla beraber oluşan dev dalgalar, aralarında araç lastikleri ve kanepeninde bulunduğu çöpleri Avcılar sahiline taşıdı. Sahil adeta çöplüğe döndü.

Avcılar sahili çöplüğe dönüştü
Avcılar sahili çöplüğe dönüştü
GİRİŞ 02.12.2023 09:38 GÜNCELLEME 02.12.2023 09:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ve fırtınanın ardından hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Fırtınayla beraber oluşan dev dalgalar denizde bulunan atıkları da sahile taşıdı. Ambarlı sahilinde, çok sayıda otomobil lastiği ve kanapenin de aralarında bulunduğu atıklar karaya vurdu.  Bölgede oturan Seyhan İleri, "Burada çok şiddetli lodos vardı. Pet şişeler falan yüzeye çıkıyor ama ıslak mendiller, elyaflar dibe batıyor. Böyle lodosta çıkıp kıyıya vuruyor. Elyaf denizde yok olmuyor. Dipte kalıyor" dedi. Mehmet Ceylan ise, "Denizde ne kadar atık varsa çıktı. Çıkmayanlar da var. Karaya vuranlar arasında araba lastiğinden, jantına kadar her şey var. Kanepe de var. Denizi temiz tutalım" diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSTAÇ ekiplerinin sahilde temizlik yaptığı görüldü. 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Mete 4 ay önce Şikayet Et
    Herşey güzel olacak miş olmuş
    Cevapla
  • 02 KOMAGENE 4 ay önce Şikayet Et
    İ n s a n denilel varlık yaptı bu pisliği dalgaların ve denizin vede fırtınanın suçu yok
    Cevapla
  • mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    yakışır her şey güzel olacaktı layıkınızı bulmuşunuz devam
    Cevapla
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Açlıktan nefesimiz koktu hala belediye derdindesiniz.
    Cevapla
  • Zeki 4 ay önce Şikayet Et
    Senin gibiler bu memleketin havasını, toprağını, denizini, deresini kirletmezse her şey çok güzel olur, merak etme.
    Cevapla
  • Osman 4 ay önce Şikayet Et
    Bir zamanlar insanlar burada rahatça denize girer Piknik yapardı. Ta o zamanlarda demirleyen gemilerden atılan atıklar belli saatlerde denizi simsiyah yapardı yazık çok yazık şimdilerde denizin dibi tamamen balçık olmuş halde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."