Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı akıma İsrail’den destek!

Ümit Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı 'Biz Türküz, Filistin diye bir davamız yok' akımı İsrail’de destek gördü.

Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı akıma İsrail’den destek!
Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı akıma İsrail’den destek!
GİRİŞ 02.12.2023 20:40 GÜNCELLEME 02.12.2023 20:41
Bu Habere 555 Yorum Yapılmış

İsrail ve Filistin arasında başlayan savaş, tüm dünyanın gündeminde. Ümit Özdağ'ın kurduğu Zafer Partisi mensupları ise 'Biz Türküz, Filistin diye bir davamız yok' başlığı altında Türkçülük akımı başlattılar.

Ümit Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı akım İsrail’de destek gördü. Birçok İsrailli hesap eş zamanlı olarak Türkçe paylaşımlar yaparak akıma destek oluyor. Akımın İsrail medyasında yer edinmesi, ‘Özdağ içeriden, Siyonistler dışarıdan’ yorumlarına neden oldu.  

TEPKİ GÖRDÜ

Ümit Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı akım İsrail’de destek gördü. İsrailli bir hesabın, 'Biz Türküz, Filistin diye bir davamız yok' başlığı altında paylaşılan gönderileri “Türk milliyetçileri, Filistin meselesinin kendilerini ilgilendirmediğinin reklamını yapıyor. Bunların hepsi Müslüman kardeşlerin destekçisi Cumhurbaşkanı Erdoğan değil” sözleriyle tekrar paylaşması tepki gördü.

Ümit Özdağ'ın İranlı Ramin Saeidi'yle yazışmaları ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı!Ümit Özdağ'ın İranlı Ramin Saeidi'yle yazışmaları ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı!

Birçok İsrailli hesap eş zamanlı olarak Türkçe paylaşımlar yaparak akıma destek oluyor. Akımın İsrail medyasında yer edinmesi, ‘Özdağ içeriden, Siyonistler dışarıdan’ yorumlarına neden oldu. Bunun üzerine 'Biz Türküz, Filistin diye bir davamız var’ akımı başlatıldı. Akım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

 

KAYNAK: HABER7
Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 555
  • zekayi 5 ay önce Şikayet Et
    Yanlış bir kampanya ümit özdağ ve ekibi biz Türküz diyeceğine biz yahudiyiz derse daha mantıklı olur kimseyi kandırmayın
    Cevapla
  • Dogan55 5 ay önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydasi yok 3dunya savasi cikmasin diye korkutulan musluman ulkeler gormuyormu 80 yilda sadece muslumanlar oluyor ulkeleri parcalaniyor halklari yagmalaniyor erkek gibi savasin rezil gibi olmeyin 3dunya savasi bitmek uzere bir turkiye ve iran kaldi kafesdeki tavuklar gibisiniz musluman liderler sirasini bekleyen
    Cevapla
  • SELCUK ARICAN 5 ay önce Şikayet Et
    Ne Mutlu Müslüman Türküm diyene.
    Cevapla
  • Eskişehir li 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adam hala neden dışarıda anlamıyorum
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    madem sadece Türk sün, Türki cumhuriyetlerde zulüm gorenler için yaptıklarını görelim. göremeyiz çünkü devekuşu mantigiyla mossad a hizmet ediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suikast düzenlenmişti! Başkan Erdoğan'dan son dakika Robert Fico açıklaması
İYİ Partili bir vekil daha istifa etti!