Çanakkale'de motokuryelerin yarın trafiğe çıkması yasaklandı

Çanakkale’de olumsuz hava şartları nedeniyle, 4 Aralık Pazartesi günü saat 00.00’dan başlayarak aynı gün saat 12.00’ye kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı.

GİRİŞ 03.12.2023 14:39 GÜNCELLEME 03.12.2023 15:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meteoroloji’den yapılan uyarıya göre, Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Çanakkale Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde motosiklet, scooter, elektrikli scooter kullanıcıları ve motokurye kullanımına yasak getirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Çanakkale il genelinde beklenen olumsuz hava şartlarından dolayı 04 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 00.00’dan başlayarak aynı gün saat 12.00’ye kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır” denildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Tolga Ertek 7 ay önce Şikayet Et
    bisikletlere de yasak var mı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!
Son ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepki