Sosyal medyada canlı yayın açıp evini ateşe verdi

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde bir şahıs, sosyal medyada canlı yayını açarak evini ateşe verdi. Çıkan yangında şahsın ve komşusunun evi kullanılamaz hale geldi.

GİRİŞ 04.12.2023 22:36 GÜNCELLEME 05.12.2023 11:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, Ilgaz ilçesi Onaç köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde yaşayan M.U. isimli şahıs, bir sosyal medya platformunda canlı yayını açarak evini ateşe verdi.

KOMŞUSUNUN EVİNE DE SIÇRADI

Köydeki vatandaşlara tepki göstermek için evi yaktığını söyleyen şahıs, evi canlı yayında yaktı. Kısa sürede büyüyen yangın komşusu K.K.'nin evine de sıçradı. Yangını gören köydeki vatandaşlar ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü.

Yangında M.U.’nun evi ve komşusu K.K.'nin evi kullanılmaz hale geldi. K.K.'nin M.U.'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

"BENDEN TÜM İZLEYENLERE GELSİN"

Sosyal medyadaki canlı yayın sırasında şahsın evin farklı noktalarında ateş yaktığı görülüyor. Şahıs canlı yayında, “Şu an evi yakıyorum. Tüm izleyenlere benden gelsin. Cayır cayır yanıyor. Evin her yerinde ateşi yaktım. Onaç köyünde üzerime şike oynanıyor, ben de Onaç köyündeki evimi yakıyorum” ifadelerini kuallanıyor.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • sevgi 4 ay önce Şikayet Et
    adamın psikolojik (ruhsal) sorunu var. bundan haber olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kendini niye yakmamış?
    Cevapla
  • vatan 4 ay önce Şikayet Et
    yasaklayın artık şu tiktok u
    Cevapla
  • RSYRGL 4 ay önce Şikayet Et
    Dikenli erik odun sopasıyla eşşek sudan gelinceye dek sopalican
    Cevapla
  • Paskuali 4 ay önce Şikayet Et
    savcı serbest bırakır adalet bu ülkede kış uykusunda kim ne halt ederse yanına kar kalıyor ne de olsa dünya ligindeyiz ver mehteri ver coşkuyu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...