Şaşkına çeviren olay! Tam 10 milyon TL dolandırdılar

Sakarya merkezli 4 ilde polis ekiplerince 10 milyon lira değerinde nakliye dolandırıcılığı yaptıkları tespit edilen 8 şüpheli, 1 buçuk milyon liralık bir dolandırıcılık daha gerçekleştirirken suçüstü yakalandı.

GİRİŞ 06.12.2023 02:27 GÜNCELLEME 06.12.2023 11:28
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce ‘Nitelikli Dolandırıcılık Suçu’ çerçevesinde yürütülen teknik ve fiziki takipler doğrultusunda Sakarya, Bursa, İstanbul, Yalova illerinde 10 milyon değerinde 7 nakliye dolandırıcılığı olayında 1’i kadın toplam 8 kişi tespit edildi.

10 MİLYONLUK NAKLİYE DOLANDIRICILIĞINA SUÇÜSTÜ

Yapılan çalışmalar çerçevesinde şüpheliler, 1 buçuk milyon lira değerinde içeceği Gaziantep’e götürmeleri gerekirken Bursa ilinde kiraladıkları depoya indirdikleri esnada suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

ÇALINAN MALLAR AİT OLDUĞU FİRMAYA TESLİM EDİLDİ

Ekipler, çalışmaları neticesinde Balıkesir ilinde şüphelilerin dolandırıcılık suçuyla elde ettikleri yaklaşık değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerini de Antalya ilinde bir depoda bularak malları ait olduğu firmaya teslim etti.

Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Y. (25), M.Y. (22), E.Ş. (44) ve T.T. (23) tutuklanırken, E.K. (57), S.P. (47), Ö.Ş. (42) ve S.P. (47) adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Hamza 4 ay önce Şikayet Et
    Dolandırıcılık değil bu, hırsızlıkk
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    İnsan olan başkasının malını izinsiz nasıl alabilir akıl ermiyor. Edep haya utanma arlanma hiçbiri kalmadı mı. Biz ne hale geldik üç günlük dünya için atılan taklalar. Yazık ki çok yazık. İnsan kızmanın yanı sıra üzülüyor bunların haline. Koşa koşa Cehenneme gidiyorlar.
    Cevapla
  • Kadir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu toplumun Dürüstlük ve Ahlak Probemi var Yalan ve Hile normal Leşmış Hak ettiginiz gibi yönetiliyorsunuz size Seriat da gelmez !!!!!
    Cevapla
  • Metin 4 ay önce Şikayet Et
    Yarısı içeride yarısı dışarıda bu nasıl adalet dışarıda kalanlar bu işe devam etsin diye i anlamıyorum gerçekten
    Cevapla
  • Fahri 4 ay önce Şikayet Et
    Adli kotrol ihmale gelmez... isabetli bir karar ile..adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Y. (25), M.Y. (22), E.Ş. (44) ve T.T. (23) tutuklanırken, E.K. (57), S.P. (47), Ö.Ş. (42) ve S.P. (47) adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmış olması;..... suç işleme özgürlüğü adına önemli bir aşama.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!