Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu Kadıköy'de darp edildi

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, Kadıköy'de trafikte yol verme tartışmasında çıkan kavgada darp edildi.

GİRİŞ 06.12.2023 14:00 GÜNCELLEME 06.12.2023 14:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, eşi Başak Derelioğlu ile birlikte trafikte dehşeti yaşadı.

YOL VERME KAVGASI

5 Aralık günü saat 14.37 sıralarında Kadıköy'de Erenköy Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre Oktay Derelioğlu, trafikte yolun daralması sonucunda başka bir sürücü ile yol verme meselesinden dolayı tartışma yaşadı.

İsimlerinin Z.K., ve N.K., olduğu belirlenen şüpheliler, ünlü futbolcunun aracının önünü keserek bir anda saldırmaya başladı. Oktay ve Başak Derelioğlu çifti şahıslar tarafından darp edildi.

KOLU YERİNDEN ÇIKTI

Aldığı darbelerle yere yığılan Oktay Derelioğlu'nu kurtarmaya çalışan Başak Derelioğlu çevreden geçen vatandaşlardan yardım istedi.

Z.K., ve N.K., isimli şahıslar emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri ünlü futbolcuyu hastaneye kaldırdı. İlk yapılan müdahalede Derelioğlu'nun kolunun yerinden çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı tespit edildi.

Oktay Derelioğlu hastanede ameliyata alınırken, Başak Derelioğlu ise aldığı darp raporu sonrası karakolda ifade verdi.

Gözaltına alınan Z.K., ve N.K., poliste işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün kasten yaralama suçundan adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • E Yıldırım 4 ay önce Şikayet Et
    Buradan tüm yetkililere ve siyasetçilere de sesleniyorum. Kurallara uyulmaz ise toplumsal huzur olmaz. Toplumun kurallara uyumunu denetleyen devlettir. Emniyet güçlerine gerekli yetki verilmelidir. Trafikte araç içi kamera ile sürekli dolaşan sivil görevliler olmalı, vatandaşın her ihbarı değerlendirilmelidir. Herkes bu ülke de başına buyruk yaşanmayacağını öğrenmeli ve bilmelidir.
    Cevapla
  • E Yıldırım 4 ay önce Şikayet Et
    Ben Bursa'da yaşıyorum. Kadını-erkeği, okumuşu-okumamışı, fakiri-zengini fark etmez; insanlar o kadar trafikte bir birine saygısız davranıyorlar ki. yaklaşık 40 yıldır araç kullanan birisi olarak artık araba kullanmıyorum. Evet bende herkese soruyorum ? Bu kin, bu nefret neden ? Paylaşamadığınız ne ? Sizler yüzünden bu ülke çirkinleşiyor, zorlaşıyor; farkında mısınız ?
    Cevapla
  • Misafirü 4 ay önce Şikayet Et
    Ekrem söz vermişti o yollar yapılacak diye yapmadı
    Cevapla
  • T.C vatandaşı 4 ay önce Şikayet Et
    Kesin çözüm trafikte kavag edene 5 sene içeri Atacan hatta en hafif cezalar bile 3 seneden başlayacak hele böylesini daha fazla Atacan birde adamın ailesi var yanında haklida olsan yiyeceğini de bilsen bir şeylerle geçiştirmek lazım.
    Cevapla
  • THE WORLD 4 ay önce Şikayet Et
    nedir bu oktayın çektiği çile. önce karısından derbe yedi şimdi de trafik magandalarından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi