Duvarı delerek girdikleri 10 dairede ne var yok götürdüler

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde depremlerde hasar alan bir sitede duvarı delerek 10 daireye giren ve kombi, kalorifer peteği ne varsa çalan hırsızlar, kayıplara karıştı.

Duvarı delerek girdikleri 10 dairede ne var yok götürdüler
Duvarı delerek girdikleri 10 dairede ne var yok götürdüler
GİRİŞ 08.12.2023 03:28 GÜNCELLEME 08.12.2023 04:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, Yeşilyurt ilçesi Şeyh Bayram Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından biri ağır, 11 bloğu ise orta hasarlı olarak raporlanan Hasan Meşeli Sokak'ta bulunan Güven Sitesi’ne hırsız girdi. Girdikleri 7. bloktaki bir dairenin duvarını delerek toplamda 10 daireye giren hırsızlar, kombi, kalorifer peteği ne bulduysa alıp götürdü.

Durumun fark edilmesiyle büyük bir şok yaşayan site sakinleri konu hakkında şikayetçi olurken, polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. Polis, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Türkiye Yüzyılı 4 ay önce Şikayet Et
    Devlet Teşvikli hırsızlar cenneti...
    Cevapla
  • ali veli 4 ay önce Şikayet Et
    bu millet adam olmaz kardeşim
    Cevapla
  • murat 44 4 ay önce Şikayet Et
    Viran olmuş büyüdüğümüz evler. Şimdi uzaktan bakıp haberlerde görsellerine bakıyoruz. Güven sitesi toplam 240 daire 12 blok 1986 yılından bu zamana ayakta. depremde görevini yaptı. Ama hırsızlara yenik döştü. İnsan gördükçe üzülüyor.
    Cevapla
  • tttttt 4 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bir mide var sizde. Zora düşmüş insanın malına çökmek ne demek ya. Rabbim ummadığınız yerden dert, bela verir. Sonra nasıl kurtulayım diye dönersiniz. Polisimize vur emri verilsin. Yakaladıkları yerde adalet yerini bulsun. Cezaevlerini daha fazla doldurmayın.
    Cevapla
  • Mesut 4 ay önce Şikayet Et
    Ey hattabın oğlu Ömer gözlerimiz senin adaletini arıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!