Kurtlar Vadisi'nin meşhur oteli Sözbir Otel'in sahibi Serdar Sözbir'e silahlı saldırı

Kurtlar Vadisi'yle gündeme gelen Sözbir Otel'in sahibi ünlü iş insanı Serdar Sözbir, İstanbul'un Ataşehir ilçesinde sağa sola ateş eden şahsı uyardığı sırada uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Kurtlar Vadisi'nin meşhur oteli Sözbir Otel'in sahibi Serdar Sözbir'e silahlı saldırı
Kurtlar Vadisi'nin meşhur oteli Sözbir Otel'in sahibi Serdar Sözbir'e silahlı saldırı
GİRİŞ 10.12.2023 00:02 GÜNCELLEME 10.12.2023 01:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ataşehir Yunus Emre Caddesi üzerinde geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Ünlü iş adamı Serdar Sözbir, cadde üzerinde seyir halindeyken bir kişinin silahla rast gele sağa sola ateş açtığını gördü. Aracının içinden ateş açan kişiye doğru seslenerek iddiaya göre onu uyardı.

SALDIRGAN, SERDAR SÖZBİR'E 3 EL ATEŞ ETTİ

Ancak bu uyarıya sinirlenen kişi, Sözbir'in aracına yönelerek Sözbir'e 3 el ateş etti.

Sözbir, kanlar içinde yola devam ederek Acıbadem'deki Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'ne gitti.

BİLİNCİ KAPALI

Burada görevli sağlık çalışanları tarafından araç içinden sedye ile alınan Sözbir ameliyata alındı. Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine götürülen Sözbir'in bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

SAĞA SOLA ATEŞ EDENİ UYARMIŞ

Konuyla ilgili polisin çalışması sürerken çevredeki görgü tanıklarının polise, "Sağa sola ateş açan bir kişi vardı. Aracıyla seyir halindeyden ateş eden kişiyi uyardı. Uyardığı kişi de birden araca yönelerek peş peşe ateş açtı." dedikleri öne sürüldü.

Polisin bölgedeki kamera görüntülerini toplayarak saldırganı yakalama çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

"HAYATİ TEHLİKESİ VAR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Sözbir'in avukatı ve İstanbul Hukukçular Birliği Başkanı Baran Akcan, "Müvekkilimin hayati tehlikesi devam etmektedir. Tüm ailesi Üzüntü içindedir. İstanbul'un göbeğinde uluorta insanların canına kast eden eşkıyaların varlığı hepimizi korkutmaya devam ediyor. Olayı en başından beri titizlikle takip eden emniyet güçlerimizi ve etkin bir soruşturmayı devam ettiren İstanbul Anadolu Başsavcılığımıza teşekkür ederim. Faillerin en kısa zamanda yakalanacağından ve yargı önünde hesap vereceklerinden kuşku duymuyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Serdar Sözbir'in Üsküdar'da Kurtlar Vadisi'nin çekimlerine ev sahipliği yapan Sözbir Otelin hisseleriyle ilgili kardeşleriyle davalık olduğu haberleri gündeme gelmişti.

Sözbir Otel, Kurtlar Vadisi dizisindeki "konsey" sahnelerinde sıklıkla çekim alanı olarak kullanılmıştı.

KAYNAK: SABAH

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Sakin 4 ay önce Şikayet Et
    Şayet o eli tabancası eldeyken kopartıp çöpe atmazsak masumlar ölür katiller üç beş yıla çıkar dişarda normal insan gibi yaşar. Demekki neymiş devlet olamamışız. Bu işler kanun ceza hapishane sistemi çürümüşse olur.
    Cevapla
  • Kenan çelik 4 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
  • halit 4 ay önce Şikayet Et
    Nekadar cahilsin
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi yeniden baslasin
    Cevapla
  • Rasim 4 ay önce Şikayet Et
    Asıl Kurtlar vadisi İstanbul. başkenti de Esencılıs...
    Cevapla
  • uğrcan 4 ay önce Şikayet Et
    Adamın arkasında 1 tane Mustafa kemal fotoğrafı yok. İşi rast gitsin Maşa Allah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...