Tokat'ta feci kaza: 5 vatandaş öldü

Tokat-Sivas karayolunda minibüs kamyona arkadan çarptı. Kazada minibüste bulunan 5 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 10.12.2023 02:16 GÜNCELLEME 10.12.2023 11:33
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre kaza, Tokat-Sivas karayolu Yatmış köyü mevkiinde çift taraflı olarak meydana geldi.

MİNİBÜS, KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

Sivas istikametinden Tokat istikametine giden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 58 AAE 502 plakalı Volkswagen marka minibüs, aynı istikamette seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 58 TC 344 plakalı kamyona arkadan çarptı.

FECİ KAZADA 5 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışma sonucunda minibüste bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olayla ilgili incelemesi devam ederken kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • mustafa can 4 ay önce Şikayet Et
    Kazaların çoğu sürücü hatasından kaynaklanıyor. Bu can bize emanet kardeşlerim, Allah'ın emaneti; "kendinizi tehlikeye atmayın" diyor Rabbimiz. Lütfen..
    Cevapla
  • MuhammedAli 4 ay önce Şikayet Et
    Yolculuk yaparsaniz Ayetel kürsi okuyun rabbim arabanin etrafina meleklerin kanatlarini yerlestirir ve sizi korur inşallah
    Cevapla
  • Tirci omer 4 ay önce Şikayet Et
    Arkadan vurdu nedenmi buyuk ihtimalla uyudu yazik kardesim cek saga 3, 5 uyu adam avrupada dogu blogu haric ceker benzinle yatar.24. Senedir yurtdisina yuk tasirim bu kazalar bulgar sirp romende cok olur. Bakin macar halkida iyi arac surer yazik yazik. Polise jandarma ne etsin
    Cevapla
  • Abdullah 4 ay önce Şikayet Et
    Araç yok olmuş, demek hız en az 130 civarı. Mısır da alimler, 120 km üstüne çıkanın yarın ahirette intihardan sorgulanabileceğini söylüyor. Hakikaten 130 km hızla tank olsa, takla atmaya başlasa paramparça olur. Bunu bildiğimiz halde hız yapıyoruz. Şeytana uydun noldu? Sevdiğin 4 kişiyi de öldürdün, derler adama huzurda. Allah rahmet eylesin hepsine.
    Cevapla
  • Bayram 4 ay önce Şikayet Et
    Tokat sivas yolunu bir hafta önce bende gittim kaza yatmış köyünde olmuş. Yani düz yolda olmuş. Büyük ihtimalle aşırı hız yüzünden olmuştur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir