Karakol çıkışı silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı

Şanlıurfa’da kavga sonrası birbirlerini şikayet etmek için gittikleri karakolun önünde karşılaşan taraflar arasında çıkan ikinci kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 10.12.2023 16:04 GÜNCELLEME 10.12.2023 16:11

Edinilen bilgiye göre olay, Karaköprü ilçesindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yaşandı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile sabah saatlerinde karşılaştıkları Atakent Mahallesi'nde kavga etti. Birbirlerinden şikayetçi olmak için karakola giden taraflar, ifade verdikten sonra dışarı çıktı. İki grup arasında karakoldan çıktıktan sonra yine kavga çıktı.

Dışarıda bekleyen tarafların yakınlarının da karışması ile büyülen olayda 3 kişi silah ve bıçakla yaralandı. Polisin müdahale ederek sonlandırdığı kavgayla ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, yaralanan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Haşmet Sarı (39) hayatını kaybederken, diğer 2 yaralının tedavisine devam edildiği belirtildi. Sarı'nın cenazesi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...